ΑΝΔΡΑΣ: Μάθετε ποιες είναι οι ανδρικές ανασφάλειες

img

Αν πιστεύατε πώς οι άντρες δεν είναι ευάλωτοι, κάνετε λάθος. Εδώ είναι πέντε από τις ρωγμές που είναι δυνατόν να εμφανιστούν στην πανοπλία της αντρικής αυτοπεποίθησης!

Ένα «μίζερο» αυτοκίνητο
Μπορεί ένας άντρας να μην χάνει το κέφι του αν το αυτοκίνητό του είναι μες στις γρατζουνιές ή να μην τον νοιάζει αν το φωτάκι κρέμεται από τον ουρανό του αυτοκινήτου ή αν τα καθίσματα έχουν το μαύρο τους το χάλι ή αν το cd player δεν λειτουργεί ή αν ο ιμάντας του ανεμιστήρα αρχίζει να κλαψουρίζει σαν ένα ζώο που πεθαίνει. Μέχρι πότε όμως; Μέχρι τη στιγμή που θα υπάρχει περίπτωση μια όμορφη γυναίκα να καθίσει στην θέση του συνοδηγού.

Ένας ενοχλητικός συγγενής
Θα μπορούσε να είναι ένας θείος που συχνάζει σε στριπτιτζάδικο ή μια γιαγιά που κάνει ρατσιστικά σχόλια ή ένας μεγαλύτερος αδελφός που όλη την ώρα τσακώνεται σε πολιτικές συζητήσεις. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να κάνει έναν άντρα να αισθανθεί αμήχανα τη πρώτη φορά που θα βρεθεί η αγαπημένη του στο σπίτι για να γνωρίσει την οικογένεια του.

Κοιλίτσα
Πιστεύετε ότι δεν ενδιαφέρεται για την κοιλιά του; Σκεφτείτε το ξανά. Μπορεί πριν από έξι χρόνια η κοιλιά του να ήταν «φέτες» τώρα όμως μοιάζει περισσότερο με ένα σακί με αποφάγια. Θα εκτιμούσε ιδιαιτέρως αν κι εσείς από την πλευρά σας σταματούσατε να του κάνετε υποδείξεις και να του υπενθυμίζετε συνέχεια πώς ήταν και πώς έγινε.

Για τους τρόπους του
Είναι το πρώτο σας ραντεβού. Θα αναφερθείτε εν συντομία για τον καταπληκτικό μήνα που περάσατε στη Βουδαπέστη ενώ εκείνος θα μιλήσει αλαζονικά για το πόσο μισητά είναι τα τέλη των αποσκευών. Στη συνέχεια θα μιλήσετε για την αγάπη που τρέφατε στο πρόσωπο του John Hughes και πόσο πολύ θαυμάζετε τις ταινίες του ενώ εκείνος θα σας πει για μια αγαπημένη του ταινία με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis. Μπορεί βέβαια απλά να μην τον ενδιαφέρει η Βουδαπέστη ή ο John Hughes και απλά να προσπαθεί να αλλάξει θέμα συζήτησης χωρίς να το καταλάβετε.

Τρίχα στην πλάτη
Όσον αφορά τις τρίχες της πλάτης μάλλον τις έχει ξεχασμένες. Όχι ότι θα ζητήσει την βοήθειά σας, απλά από τη στιγμή που θα βγαίνετε σαν ζευγάρι το πιθανότερο είναι να της …ξαναθυμηθεί!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr