ΑΣΚΗΣΗ: Έχετε Πόνους στα Γόνατα; Δοκιμάστε ΑΥΤΕΣ τις εκπληκτικές Ασκήσεις και θα ανακουφιστείτε άμεσα!

img

Είτε τα γόνατά σας πονάνε, είτε όχι, το βίντεο που ακολουθεί είναι για σας: τελικά όλοι θα βιώσουμε πόνους στα γόνατα και έτσι, όσο περισσότερο τα γυμνάζουμε, τόσο το καλύτερο. Ο Dr. Jo, μας παρουσιάζει 3 τέλειες λύσεις να δυναμώσουμε τα γόνατα.

Το κλειδί είναι να δυναμώσουμε τις αρθρώσεις. Αυτό όχι μόνο θα μειώσει τον πόνο, αλλά θα αποτρέψει και μελλοντικούς πόνους από το να δημιουργηθούν. Γι’αυτό μοιράστηκε μαζί μας τις 3 ασκήσεις που ακολουθούν:

1. Steps

viraltopnews.gr

Μπορείτε να κάνετε την άσκηση αυτή στο σπίτι σας με μηχάνημα ή ακόμα και με μερικά βιβλία για πιο εύκολα. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε τους μυς αργά για να ανεβοκατεβαίνουμε. Τα γόνατα πρέπει να είναι λυγισμένα πίσω από τα δάχτυλα των ποδιών.

2. Ανοίγματα

viraltopnews.gr

Κρατήστε τα γόνατα πίσω από τα δάχτυλα των ποδιών και επαναλάβετε για κάθε πόδι, κρατώντας το σώμα ίσιο και ισορροπημένο.

3. Καθίσματα

viraltopnews.gr

Τα καθίσματα έχουν να κάνουν με την ισορροπία – ανοίξτε τα πόδια σας στην ίδια ευθεία με τους ώμους και σταθείτε στα πέλματα. Μετά, κινηθείτε προς τα κάτω σαν να καθόσασταν σε χαμηλή καρέκλα. Τα γόνατα και τα πόδια θα πρέπει να σχηματίζουν μια ευθεία. Μπορείτε να κρατήσετε καλύτερα ισορροπία απλώνοντας τα χέρια σας μπροστά. Μόλις φτάσετε κάτω, προσπαθήστε να σηκωθείτε ξανά όσο πιο αργά γίνεται.

O Dr. Jo λέει πως είναι πολύ σημαντικό να κινούμε και να τεντώνουμε το γόνατο έτσι ώστε να δυναμώσει. Είναι σημαντικό όμως να κάνουμε σωστά κάθε άσκηση για να μην επιβαρύνουμε περισσότερο τις αρθρώσεις σας.

Κάντε αυτές τις 3 ασκήσεις κάθε μέρα και θα δείτε τα γόνατά σας να δυναμώνουν και να ανακουφίζονται από τους πόνους!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr