ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Πήρε μερικές Πρόκες και τις Κάρφωσε σε ένα Λεμόνι. Το αποτέλεσμα; Έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο!

img

Τα λεμόνια, εκτός από ωφέλιμα για την υγεία μας, μπορούν να παράγουν και φωτιά σε συνδυασμό με μεταλλικά στοιχεία. Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, το λεμόνι αντιδρά με το ψευδάργυρο και το χαλκό, παράγοντας φωτιά! Για να εφαρμόσετε στη πράξη θα χρειαστείτε: 6 χάλκινα καρφιά, 6 καρφιά από ψευδάργυρο, ένα μικρό σύρμα, και σύρμα καθαρισμού για σκεύη. 

viraltopnews.gr

Η διαδικασία είναι απλή: απλά εισάγετε στη σειρά τα 6 χάλκινα καρφιά στο λεμόνι, προσέχοντας να έχουν μερική απόσταση μεταξύ τους και να μην ακουμπούν μεταξύ τους. Μερικά εκατοστά πιο πέρα, εισάγετε μέσα στο λεμόνι μια σειρά από τα 6 καρφιά από ψευδάργυρο. Τέλος, συνδέστε με το συρματάκι το πρώτο χάλκινο καρφί με το δεύτερο καρφί από ψευδάργυρο. Συνεχίστε συνδέοντας το δεύτερο χάλκινο καρφί με το τρίτο καρφί από ψευδάργυρο και ούτω καθεξής. Αυτή η αλληλεπίδραση θα δημιουργήσει στην παραγωγή 5 βολτ ηλεκτρισμού.

viraltopnews.gr

Στο βίντεο που ακολουθεί, παράγεται φωτιά όταν με τα καλώδια που έχει συνδέσει στις ακριανά καρφιά, δημιουργείται κλειστό κύκλωμα. Δημιουργεί σπινθήρες, χρησιμοποιοώντας χαρτί υγείας.

Δείτε το πείραμα με το λεμόνι στη πράξη, στο βίντεο που ακολουθεί:  


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr