ΖΕΥΓΑΡΙΑ: «Ghosting»: Τι συμβαίνει όταν ο ερωτικός σου σύντροφος εξαφανίζεται και κόβει κάθε είδους επικοινωνία;

img

Και τώρα; Μην αναρωτιέσαι. Απλά ρώτα! Η Μαίρη Στραβοράβδη, την σύμβουλο επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης του Youweekly.gr & The body magazine, Life Coach-NLP Practitioner είναι πρόθυμη να σου απαντήσει σε όσα σε απασχολούν.

«Είμαι 28 ετών, βγήκα μόλις από μια σχέση που ήταν δύσκολη για μένα και ήθελα να ξεχαστώ. Σε μια έξοδο με φίλες γνώρισα κάποιον και βγήκαμε κάποιες φορές, όμως δεν ένιωθα καλά μαζί του. Είναι πιεστικός και δεν νομίζω πως ταιριάζω μαζί του. Προσπάθησα να του το δείξω, αλλά τίποτα. Έτσι αποφάσισα να εξαφανιστώ. Από εκείνη τη μέρα με έχει τρελάνει στα μηνύματα και τα τηλεφωνά –τα οποία δεν απαντώ- θέλω απλά να εξαφανιστώ.»

Απ’ ότι καταλαβαίνω ξεκίνησες μια σχέση, ενώ δεν ήσουν σε φάση σχέσης ακόμα. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι θέλεις ακόμα να προσπαθήσεις με τον πρώην σου, ή αν είσαι σε φάση που θέλεις να επεξεργαστείς την εμπειρία σου και να βιώσεις όλα τα στάδια πένθους για μια σχέση που έληξε. Αυτό το γνωρίζεις εσύ καλύτερα απ’ όλους. Όπως και να είναι, μια ξεκάθαρη κουβέντα μαζί του, όπου θα εξηγούσες την κατάσταση, θα βοηθούσε κι εσένα να προχωρήσεις και εκείνον να σταματήσει να σε κυνηγά.

Έχεις πάντα την επιλογή να απαντήσεις ή να επικοινωνήσεις όπως αισθάνεσαι –γλυκά ή κοφτά – αλλά κάντο. Άλλωστε, μόνη σου γράφεις ότι μόλις βγήκες από μια δύσκολη σχέση. Έχεις πάντα την επιλογή να μην επαναλάβεις την ίδια συμπεριφορά, από διαφορετική θέση αυτή τη φορά…


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr