ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Πως να αντιδράσεις όταν εκείνος είναι εθισμένος στις τρελίτσες!

img

Το να βρίσκεσαι στην… ίδια σελίδα με τον σύντροφό σου σίγουρα κάνει μια σχέση αρμονική, όμως το κατάλληλο timing δεν είναι κάτι που συμβαίνει πάντα.

Μπορεί να ταιριάζετε και να συμφωνείται για την πλειοψηφία των θεμάτων που προκύπτουν, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις όπου δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα μια κοινή πορεία πλεύσης. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το θέμα της ασυμφωνίας σας είναι το σεξ, και για να γίνω πιο συγκεκριμένη η συχνότητά του;

Η συγχρονισμένη ερωτική ζωή και το κατά πόσο σε κάθε εποχή καλύπτονται τα θέλω μας, είναι ένα μεγάλο θέμα. Σίγουρα σου έχει τύχει να θέλεις συχνότερα σεξ από τον σύντροφό σου, αλλά και το αντίθετο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα θέμα που χρειάζεται ψυχραιμία και κατανόηση.

Πρόβλημα: Όταν εκείνος θέλεις περισσότερο σεξ
Οι άντρες έχουν μεγαλύτερη λίμπιντο από τις γυναίκες και υπεύθυνη είναι η τεστοστερόνη που ρέει στον οργανισμό τους. Αλλά υπεύθυνη γι’ αυτό είναι και η κοινωνία στην οποία μεγαλώνουν που τους μαθαίνει να είναι κυνηγοί. Επίσης η ανατομία τους τους βοηθά να ερεθίζονται ευκολότερα, το μόνο που χρειάζεται ένας άντρας είναι να σε δει να βγαίνεις από το ντους!

Τι μπορείς να κάνεις: Φυσικά και δεν είσαι υποχρεωμένη να ικανοποιείς κάθε του επιθυμία, όμως δεν χρειάζεται να πληγώνεις και τον εγωισμό του με ατάκες του τύπου «όλο εκεί είναι το μυαλό σου». Η απόρριψη αφήνει έναν άντρα σεξουαλικά απογοητευμένο κι εσένα πιεσμένη. Εκείνο που μπορείς να κάνεις είναι να συμβιβαστείτε με το πόσο συχνά θα κάνετε σεξ και ουσιαστικά να φτιάξετε ένα πρόγραμμα. Έτσι θα ξέρει ότι εκεί ότι εκείνη τη στιγμή και οι δύο είστε εκεί και τα θέλω σας είναι επιτέλους συγχρονισμένα.


ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Πως να αντιδράσεις όταν εκείνος είναι εθισμένος στις τρελίτσες!