ΑΝΔΡΑΣ: Οι 5 εγκληματίες που θα σας σοκάρουν με την εμφάνισή τους!

img

5 χαρακτηριστικές περιπτώσεις κακοποιών με.. αμφιλεγόμενη εμφάνιση.

Dion Milam
Ο 30χροος τρόφιμος των φυλακών της Καλιφόρνια είναι ένας από τους πιο τρομακτικούς ποινικούς εγκληματίες. Ο Dion Milam , ο οποίος έχει τατουάζ «Aryan» («Άριος») και «Honor» («Τιμή») πάνω από τα φρύδια του και μια σβάστικα στο λαιμό του. Ο Milam κρατείται για φόνο στις φυλακές Stanislaus County.

FATSES1

Jesse Thornhill
Ο 28χρονος Thornhill από την Οκλαχόμα συνελήφθη όταν προσπάθησε να χτυπήσει με ένα κλεμμένο αυτοκίνητό, την ιδιοκτήτρια του οχήματος. Κατά τη σύλληψή του, φέρεται ότι επιτέθηκε στους αστυνομικούς με όπλο, ενώ κρατείται στις φυλακές της Tulsa, όπου και τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία.

FATSES2

David Adam Pate
O 24χρονος από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, κατηγορείται για τη δολοφονία ενός φίλου του το άψυχο σώμα του οποίου, εντόπισαν παιδιά που βγήκαν για να παίξουν στο δάσους που το είχε αφήσει.
Η φωτογραφία κατά τη σύλληψή του, είναι ενδεικτική και ταιριάζει απόλυτα με το αποτρόπαιο έγκλημα, όπως έγραψαν τα τοπικά μέσα.

FATSES3

Michael Campbell
Το 1995, ο Michael Campbell, σε ηλικία 20 ετών καταδικάστηκε για απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 14χρονου κοριτσιού.
Ο ίδιος είχε ανοίξει πολλές παρτίδες με το νόμο, ενώ πρόσφατα παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από παιδικές χαρές και δημόσιες πισίνες.

FATSES4

Jason Walter Barnum
Ο Jason Walter Barnum, ομολόγησε την ενοχή του για την απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού, λέγοντας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Ο 39χρονος, έκανε αίσθηση στα αμερικανικά μίντια για το τρομακτικό του look, με τα δεκάδες τατουάζ, ακόμα και μέσα στο μάτι του (το δεξί του μάτι είναι γεμάτο με μαύρο μελάνι) ενώ ανάμεσα στα σχέδια που κοσμούν το σώμα του είναι και ένα κρανίο στο κρανίο του.

FATSES5

FATSES6

jovenes


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr