ΓΥΝΑΙΚΑ: 10 Ακαταμάχητα Χαρακτηριστικά των Γυναικών που ΟΛΟΙ οι Άντρες βρίσκουν Απίστευτα SΕXΥ!

img

Πιστεύαμε ότι οι άνδρες βρίσκουν ελκυστικές τις γυναίκες που έχουν άψογο σώμα, φοράνε εσώρουχα με δαντέλα και αποκαλυπτικά ρούχα.

Ψάξαμε σε όλο το Διαδίκτυο τι πραγματικά ισχύει και καταλήξαμε σε απρόσμενα συμπεράσματα.

Πρωινό τέντωμα

viraltopnews.gr

Φυσικά, στους άνδρες αρέσουν οι κοντές φούστες και τα τακούνια, αλλά ενθουσιάζονται με την φυσική εμφάνιση μιας γυναίκας στο σπίτι. Δεν συγκρίνεται μια γυναίκα που φοράει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με τα ρούχα που φοράει στο σπίτι, που πέφτουν απαλά πάνω στο σώμα της, έπειτα από έναν καλό ύπνο. Αυτή η γυναίκα φαίνεται στον άντρα πιο ευάλωτη, ανοιχτή και πιο οικεία.

Ατημέλητα ​​μαλλιά

viraltopnews.gr

Μπορείτε να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα σε χτενίσματα και styling, αλλά ο σύντροφός σας θα λατρεύει τις φυσικές σας μπούκλες. Ένα ελαφρώς ατημέλητο χτένισμα φαίνεται στα μάτια του πολύ καλύτερο από ένα χτένισμα κομμωτηρίου.

Έλλειψη μακιγιάζ

viraltopnews.gr

Οι άνδρες προτιμούν το φυσικό μακιγιάζ ή ακόμα και την απουσία του. Κανείς άντρας δε θέλει να ξεβγάζει από τα χείλη του κραγιόν ή concealer έπειτα από ένα φιλί στα χείλη.

Κοιλίτσα

viraltopnews.gr

Σε αντίθεση με τα στερεότυπα, η απόλυτα επίπεδη κοιλιά στις γυναίκες δεν αποτελεί πρότυπο ομορφιάς και αισθησιασμού για τους άνδρες. Μια μικρή κοιλίτσα στη γυναικεία φιγούρα φαίνεται πολύ πιο ελκυστική στους άντρες. Όπως είπε κάποτε μία από τις πιο σέξι γυναίκες, η Μέριλιν Μονρόε: «Μια γυναίκα χωρίς κοιλίτσα είναι σαν ένα διαμέρισμα χωρίς έπιπλα» Και είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε με αυτό.

Ρυτίδες

viraltopnews.gr

Για τις περισσότερες γυναίκες, οι ρυτίδες είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν να δουν στον καθρέφτη. Ωστόσο, οι άνδρες είναι πολύ πιο δεκτικοί με αυτές τις αλλαγές. Θεωρούν τις μικρές ρυτίδες στο πρόσωπο μιας γυναίκας ελκυστικές, επειδή οι γραμμές δείχνουν την ωριμότητα, τη σοφία και την εμπειρία της.

Καλή όρεξη

viraltopnews.gr

Οι γυναίκες που έχουν καλή, υγιή όρεξη και δεν ντρέπονται για το φαγητό τους, δείχνουν ότι έχουν αυτοπεποίθηση, και ότι δεν ενδιαφέρονται για τις απόψεις των άλλων. Μια τέτοια γυναίκα αποτελεί πόλο έλξης για τους άντρες.

Γυαλιά όρασης

viraltopnews.gr

Αν στο σχολείο έπρεπε να φοράτε γυαλιά, και δεν σας άρεσε, τότε στην ενήλικη ζωή, αυτό το αξεσουάρ προκαλεί το αντίθετο αποτέλεσμα στο αντίθετο φύλο. Στα μάτια των ανδρών, τα γυαλιά κάνουν τις γυναίκες πιο ευάλωτες και εύθραυστες, ή το αντίστροφο, φαίνεται ότι έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι ανεξάρτητες. Σε κάθε περίπτωση, τα γυαλιά διεγείρουν τη φαντασία των αντρών.

Λευκά σημάδια πάνω σε μαυρισμένο σώμα

viraltopnews.gr

Τα λευκά σημάδια του μαγιό είναι πάντα απογοητευτικά για τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα απόλυτα ομοιόμορφο μαύρισμα. Είναι πολύ ελκυστικά στους άνδρες, επειδή αυτά τα σημεία του σώματος σε αντίθεση με το μαύρισμα φαίνονται πιο «γυμνά» και σέξι.

Μακριές φούστες και φορέματα

viraltopnews.gr

Οι μακριές φούστες δεν είναι λιγότερο ελκυστικές από τις κοντές, επειδή από κάτω παραμονεύουν τα γυναικεία πόδια, μυστηριώδη και όμορφα. Ακόμα και αν ο σύντροφός σας έχει τα έχει δει εκατό φορές, οι μακριές φούστες διεγείρουν τη φαντασία του.

Γυμνά πόδια

viraltopnews.gr

Η ιδιαίτερη έλξη προς τα γυναικεία πόδια αποτελεί μια ηχώ του παρελθόντος, όταν οι γυναίκες δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν καν τη σύγχρονη χειραφέτηση. Ακόμα και σήμερα, τα γυμνά και περιποιημένα πόδια δεν αφήνουν κανέναν άντρα αδιάφορο.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr