ΤΑΙΝΙΕΣ: David Beckham: Το συγκλονιστικό βίντεο για την παιδική κακοποίηση

img

Ο David Beckham δεν είναι απλά ένας σέξι και επιτυχημένος άνδρας που κάνει όλες τις γυναίκες να τρελαίνονται. Δεν είναι μόνο ένας στοργικός μπαμπάς και σύζυγος. Σε κάνει να τον θαυμάζεις για πολύ περισσότερα από τα προφανή. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει και ενισχύει κοινωνικούς σκοπούς και στέλνει με κάθε τρόπο τα πιο δυνατά μηνύματα. Ένα από αυτά είναι και το πρόσφατο βίντεο που έφτιαξε, σε συνεργασία με την Unicef, κατά της παιδικής κακοποίησης.

Σε αυτό το εξαιρετικό βίντεο πρωταγωνιστές είναι τα δεκάδες διάσημα τατουάζ του και το φημισμένο του σώμα. Αυτή τη φορά όμως με έναν τρόπο που θα σε συγκλονίσει. Μέσα σε 60 δευτερόλεπτα βλέπεις τα τατουάζ να παίρνουν ζωή και να απεικονίζουν διάφορες μορφές κακοποίησης των παιδιών με συνοδεία τη στοιχειωμένη απόδοση του “Rock-a-bye baby.”
Ο David Beckham είναι Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unicef από το 2005. Επιδιώκει να συμβάλει για να τερματιστεί κάθε παιδική κακοποίηση και βία ενθαρρύνοντας όλους εμάς να μιλήσουν εναντίον της.

Ο πρώην αστέρας των γηπέδων ανέβασε το βίντεο και στον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας: «Η βία μπορεί να σηματοδοτήσει τα παιδιά για πάντα. Έχω γνωρίσει παιδιά με τη Unicef που έχουν επηρεαστεί από την τρομερή βία και κακοποίηση και έχω δει τις μακροχρόνιες ουλές που μπορεί να αφήσει…. Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή την ταινία για να βοηθήσετε #ENDviolence #foreverychild. Είναι λάθος. Δώστε ένα τέλος».


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr