ΠΕΡΙΕΡΓΑ: Ανέβηκε στο τρακτέρ του και άρχισε να οργώνει το χιόνι, από ψηλά φαίνεται τι έφτιαξε!

img

Η Prunty Farms περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να στείλει έναν αγρότη σε μια ξεχωριστή αποστολή. Ο Dan ήταν αυτός που επιλέχτηκε τελικά. Αν τα κατάφερνε, όλοι θα ήταν ενθουσιασμένοι, αλλά μια λάθος στροφή και δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει από την αρχή. Όλοι οι αγρότες πρέπει να πίστευαν σε εκείνον καθώς έστελναν ένα drone για να καταγράψει την δουλειά του.

Αυτό δεν ήταν εύκολο για τον Dan, αλλά συνέχισε παρ’όλο που δεν μπορούσε να δει το αποτέλεσμα της δουλειάς του μέχρι να ολοκληρωθεί.

viraltopnews.gr

Το βίντεο είναι υπέροχο και δείχνει στιγμιότυπα του τρακτέρ του να οδηγεί προς όλες τις κατευθύνσεις. Φαίνεται διασκεδαστικό να κάνει κανείς κύκλους και να οργώνει το χωράφι, αλλά δεν ήταν διασκεδαστικό για τον Dan. Κάθε στροφή ήταν σχεδιασμένη με ακρίβεια.

Αν κάποιος τον έβλεπε από κοντά, θα νόμιζε ότι έκανε χαζομάρες, αλλά από ψηλά το drone δείχνει ότι μόνο χαζές δεν ήταν οι μανούβρες του.

viraltopnews.gr

Η διαδρομή του κάλυψε 8 στρέμματα χιονιού. Οι αγρότες περίμεναν με ανυπομονησία να επιστρέψει το drone για να ολοκληρώσουν την χριστουγεννιάτικη αποστολή τους. Το αποτέλεσμα είναι άψογο. Κατάφεραν να μεταδώσουν την χαρά των γιορτών όπως το σχεδίαζαν ή και ακόμα καλύτερα.

Θα πάθετε πλάκα με αυτό που θα δείτε στο βίντεο!