ΧΡΗΣΙΜΑ: 15 χρήσιμες συμβουλές που θα σας κάνουν εξπέρ στη γλώσσα του σώματος

img

1. Όταν μία ομάδα ανθρώπων γελάει, ο καθένας ενστικτωδώς κοιτάζει προς το μέρους αυτού στον οποίο αισθάνεται πιο κοντά (ή θα ήθελε να είναι πιο κοντά).

viraltopnews.gr

2. Όταν μιλάτε με κάποιον, παρατηρείστε τα πόδια του. Αν ΔΕΝ είναι στραμμένα προς τα εσάς, σημαίνει ότι δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα τη συζήτηση…

viraltopnews.gr

3. Προτιμήστε κάτι συναρπαστικό για το πρώτο ραντεβού σας. Έτσι ο -εν δυνάμει- σύντροφός σας θα συσχετίσει αυτό το έντονο συναίσθημα με εσάς.

viraltopnews.gr

4. Θέστε ως στόχο, κάθε φορά που συναντάτε κάποιον άγνωστο, να παρατηρείτε το χρώμα των ματιών του. Θα σας συμπαθήσουν αμέσως λόγω της επαφής με τα μάτια και ας το κάνετε για άλλους λόγους!

viraltopnews.gr

5. Αν εργάζεστε στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών, βάλτε έναν καθρέφτη πίσω από το γραφείο σας. Έτσι οι πελάτες θα συμπεριφέρονται καλύτερα, γιατί κανένας δε θέλει να βλέπει τον εαυτό του να φέρεται ως… μ@λ@κ@ς!

viraltopnews.gr

6. Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την ευφυία με την εμπιστοσύνη. Αν φέρεστε σαν να ξέρετε τι κάνετε (ακόμη κι αν δεν έχετε ιδέα), οι άλλοι θα βασίζονται πάνω σας.

viraltopnews.gr

7. Πολλά συμπτώματα του στρες μοιάζουν με αυτά της χαράς (π.χ. βαριά αναπνοή και καρδιά που «καλπάζει»). Συνεπώς, αν αλλάξετε οπτική και αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που σας αγχώνει ως πρόκληση, το στρες σας θα γίνει «πανηγύρι»!

viraltopnews.gr

8. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να σας βοηθήσουν σε κάτι μικρό εφόσον τους το ζητήσετε, αν προηγουμένως σας έχουν πει όχι σε μια πιο μεγάλη χάρη.

viraltopnews.gr

9. Αν προσπαθήσετε να είστε πιο ενθουσιώδεις και χαρούμενοι όταν βλέπετε κάποιον, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε θα αντιδράσουν το ίδιο (αυτό το κόλπο χρησιμοποιούν και οι σκύλοι σε εμάς).

viraltopnews.gr

10. Όταν σας παίρνουν συνέντευξη, πείστε τον εαυτό σας ότι μιλάτε με έναν φίλο σας. Έτσι θα είστε κυρίαρχοι του τρόπου που θα αντιληφθείτε την κατάσταση και θα έχετε περισσότερη άνεση.

viraltopnews.gr

11. Όταν γράφετε κάτι, μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις όπως «πιστεύω» ή «νομίζω«. Δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης.

viraltopnews.gr

12. Οι εκφράσεις του προσώπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μας αυθυποβάλλουμε ώστε να βιώσουμε συγκεκριμένα συναισθήματα. Αν θέλετε να νιώσετε χαρούμενοι, χαμογελάστε όσο πιο πλατιά μπορείτε!

viraltopnews.gr

13. Αν κάνετε μια ερώτηση και η απάντηση που σας δώσουν είναι λειψή, διατηρήστε επαφή με τα μάτια. Ο συνομιλητής σας θα καταλάβει ότι η απάντησή του δεν ήταν αρκετά καλή και θα συνεχίσει να μιλάει.

viraltopnews.gr

14. Όταν διαφωνείτε με κάποιον, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Πρώτον, αυτό θα τον ενοχλήσει περισσότερο και δεύτερον, θα νιώσουν ντροπή για τη συμπεριφορά τους.

viraltopnews.gr

15. Όταν έχετε άγχος, φάτε μια τσίχλα ή ένα σνακ. Στην ουσία κοροϊδεύετε τον εγκέφαλό σας ώστε να πιστεύει πως εφόσον τρώτε, δε διατρέχετε κανένα κίνδυνο!

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr