ΓΥΝΑΙΚΑ: 10 μυστικά για να φοράτε ψηλοτάκουνα σαν πραγματική κυρία.

img

Οι περισσότεροι άντρες θα συμφωνούσαν, ότι δεν υπάρχει πιο αστείο θέαμα από μια γυναίκα που φοράει ψηλοτάκουνα, αλλά δεν μπορεί να τα περπατήσει. Βέβαια, για τις γυναίκες δεν υπάρχει κάτι πιο δελεαστικό από ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

Για να νιώσετε άνετα και γεμάτες αυτοπεποίθηση, φορώντας τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα, δείτε παρακάτω 10 μυστικά για να φορέσετε και να αναδείξετε τα ψηλοτάκουνα σαν πραγματική κυρία.

1.Κάντε μικρά βήματα.

viraltopnews.gr

Για να φαίνεστε κομψή, θα πρέπει να κάνετε μικρά και αργά βήματα, χωρίς να λυγίζετε τα γόνατά σας περισσότερο από το συνηθισμένο. Αν κάνετε μεγάλα βήματα, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε στην καθημερίνοτητά μας, το περπάτημα θα φαίνεται αφύσικο.

2.Το βήμα σας πρέπει να ξεκινάει από την φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα.

viraltopnews.gr

Για να κάνετε το περπάτημά σας να φαίνεται φυσικό, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσετε τα τακούνια στο πάτωμα και μετά απαλά να μετακινήσετε τα δάχτυλα των ποδιών. Όταν όλο το βάρος σας πέφτει στην καμάρα του ποδιού σας, γύρετε λίγο μπροστά και μετά κάντε το επόμενο βήμα.

3. Κρατήστε ίσια την πλάτη σας.

viraltopnews.gr

Η τέλεια στάση σώματος είναι αναπόσπαστο μέρος μιας όμορφης γυναίκας. Ανασηκώστε τους ώμους σας και κρατήστε το πηγούνι σας παράλληλα με το πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο, οι κοιλιακοί μυς σας θα σφίξουν, το στομάχι σας θα φαίνεται πιο επίπεδο και θα φαίνεστε πιο αδύνατοι και λαμπεροί.

4.Περπατήστε σε μια ευθεία γραμμή.

viraltopnews.gr

Για να περπατήσετε σαν μοντέλο, φανταστείτε, ότι περπατάτε σε μια ευθεία γραμμή μπροστά σας. Βάλτε τα πόδια ακριβώς το ένα πίσω από το άλλο. Χρειάζεται λίγη πρακτική, μέχρι να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

5.Προετοιμαστείτε στο σπίτι.

viraltopnews.gr

Αν έχετε να πάτε σε κάποιο σημαντικό γεγονός, θα πρέπει να προετοιμαστείτε στο σπίτι για να έχετε μια τέλεια εμφάνιση:

  • Προετοιμάστε το περπάτημά σας για να κάνετε την ώρα που θα περάσετε πάνω στα τακούνια πιο εύκολη. Επίσης, θα πρέπει να φτιάξετε τις σόλες των παπουτσιών σας, για να μην γλιστράνε.
  • Φορέστε τα παπούτσια, για να τα συνηθίσετε. Τα ολοκαίνουργια παπούτσια είναι κακή ιδέα για να τα φορέσετε πρώτη φορά σε κάποιο σημαντικό γεγονός.
  • Μάθετε να περπατάτε στις σκάλες.
  • Χρησιμοποιήστε άνετες σόλες και επενδύσεις. Αν νιώθετε, ότι τα πόδια σας γλιστράνε μέσα στα καινούργια σας παπούτσια, τότε ξοδέψτε μερικά χρήματα σε σόλες και επενδύσεις. Θα κάνουν τα παπούτσια σας πιο άνετα και ασφαλή.

6.Μάθετε να στέκεστε πάνω σε ψηλά τακούνια.

viraltopnews.gr

Δεν έχουν όλα σχέση με το περπάτημα. Η στάση του σώματος είναι εξίσου σημαντική. Πρώτα, τοποθετήστε το τακούνι του ενός ποδιού στην μέση του άλλου, δημιουργώντας γωνία. Μετά, ρίξτε όλο το βάρος στο άλλο πόδι και όταν κουραστεί, μετακινήστε το στο άλλο.

7.Αφήστε τα πόδια σας να ξεκουραστούν.

viraltopnews.gr

Αν θέλετε να φοράτε τα ψηλοτάκουνά σας όλη μέρα και να μην πονάνε τα πόδια σας, πρέπει να κάνετε μικρά διαλείμματα. Μην βγάλετε τα παπούτσια σας, γιατί τα κουρασμένα πόδια σας θα πρηστούν και δεν θα μπορείτε να ξαναβάλετε τα παπούτσια σας.

8.Μην φοράτε τακούνια πολύ συχνά.

viraltopnews.gr

Μπορείτε να κάνετε εναλλαγές με τα διάφορα ύψη τακουνιών, αλλά καλό θα ήταν να προτιμάτε τα ίσια και χωρίς τακούνι παπούτσια.

9.Διαλέξτε το κατάλληλο παπούτσι.

viraltopnews.gr

Αν έχετε συνηθίσει να φοράτε όλη μέρα αθλητικά, μην πάτε αμέσως να φορέσετε δωδεκάποντα. Ξεκινήστε με κάτι πιο χαμηλό. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε τις πλατφόρμες, που είναι πιο άνετες.

10.Διαλέξτε το σωστό μέγεθος παπουτσιού.

viraltopnews.gr

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο και επώδυνο από ένα λάθος νούμερο παπουτσιού. Αν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα λίγο μεγαλύτερο ή λίγο μικρότερο νούμερο παπούτσι, επιλέξτε το πρώτο, γιατί με μια σόλα από μέσα μπορείτε να το φέρετε στα μέτρα σας, ενώ το δεύτερο δεν φτιάχνεται.


ΠΗΓΗ: » tilestwra.gr