ΓΥΝΑΙΚΑ: Ξυπνητήρι-δονητής υπόσχεται να σας ξυπνά με το πιο γλυκό χαμόγελο

img

Φανταστείτε… αντί να ξεκινά η μέρα σας με τον ενοχλητικό ήχο του ξυπνητηριού, να μπορούσατε να ξυπνήσετε με ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο. Ξέρετε ποιο χαμόγελο, το πιο υπέροχο από όλα.

Αυτό του οργασμού.

viraltopnews.gr

Αυτό υπόσχεται να προσφέρει η συγκεκριμένη συσκευή, με το όνομα Little Rooster Alarm, το οποίο μεταφράζεται σε “Μικρό κοκόρι”.

Η μικρή αυτή πλαστική συσκευή συνδυάζει τα οφέλη ενός δονητή και ενός ξυπνητηριού, ώστε να σας ξυπνάει με οργασμό.

viraltopnews.gr Το έξυπνο αυτό ξυπνητήρι “φοριέται” μέσα από τα εσώρουχα, ώστε το μακρόστενο πλαστικό μέρος να ακουμπά στην κλειτoρίδα.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το προγραμματίσετε, να το φορέσετε και αυτό θα φροντίσει να σας ξυπνήσει. Σύμφωνα με την εταιρία, το ξύπνημα θα είναι σταδιακό, σαν να ξυπνάτε από έναν λήθαργο. Αυτό σταδιακά εντείνει τις δονήσεις μέχρι να ξυπνήσετε. Αφού ξυπνήσετε καλά, τότε απλά το κλείνετε.

Σαν ένα κανονικό ξυπνητήρι. Βέβαια το συγκεκριμένο έχει 27 διαβαθμίσεις δόνησης!

viraltopnews.gr

Εκτός από τις 27 διαβαθμίσεις δόνηση – εννοείται ότι όλες είναι αθόρηβες – έχει επίσης και κουμπί αναβολής αφύπνησης (κουμπί snooze!) αλλά και λειτουργία ταξιδιού. Επίσης, έχει και εγγύηση ενός έτους.

Η μικροσκοπική αυτή συσκευή είναι τόσο δημοφιλής που έχει ήδη ξεπουλήσει και χρειάζεται να προ-παραγγείλετε για να την αποκτήσετε!

Πρόκειται για μια εταιρία με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο και κάθε τέτοια συσκευή κοστίζει 69 λίρες, γύρω δηλαδή στα 80 ευρώ συν γύρω στα 9 ευρώ μεταφορικά έξοδα για αποστολές σε Ευρώπη. Η επόμενη παρτίδα θα διατεθεί στην ιστοσελίδα τους τον Οκτώβρη (αν ενδιαφέρεστε).

viraltopnews.gr

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα (ή να το αγοράσετε) στην επίσημη ιστοσελίδα littleroosterstore


ΠΗΓΗ: » tilestwra.gr