ΓΥΝΑΙΚΑ: 10 απλά κόλπα κομμωτικής που θα σας κάνουν να φαίνεστε τουλάχιστον 5 χρόνια νεώτερη.

img

Τα μαλλιά παίζουν σημαντικό ρόλο στην δημιουργία μιας όμορφης και αρμονικής εμφάνισης, η οποία μπορεί να μας βοηθήσει να δείχνουμε και μερικά χρόνια νεώτερες.

Δείτε παρακάτω 10 εύκολους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Επιλογές κουρέματος

Όσον αφορά το κούρεμα, ο καλύτερος τρόπος για να δείχνετε νεώτερες είναι να επιλέξετε πολυεπίπεδα κουρέματα ή έντονα κοψίματα.

viraltopnews.gr

Χρώμα 

Τα ανοιχτά χρώματα έχουν μια ανανεωτική δράση. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικές στην επιλογή της σωστής απόχρωσης. Καλό είναι να μην κάνετε τα μαλλιά πάνω από 3 τόνους από το φυσικό σας χρώμα. Επίσης, επιλέξτε έναν τόνο που ταιριάζει με την επιδερμίδα και το χρώμα των ματιών σας.

viraltopnews.gr

Για τις γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν κάποια δραστική αλλαγή, μπορούν να δοκιμάσουν να κάνουν ανταύγειες.

viraltopnews.gr

Μήκος

Τα κοντά χτενίσματα είναι συνδεδεμένα με έναν ενεργό και δραστήριο τρόπο ζωή, οπότε όσο μεγαλώνουμε το μήκος πρέπει να γίνεται και πιο κοντό, αλλά προσέξτε τις δραστικές αλλαγές. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα μήκος από το πιγούνι μέχρι το μέσω του λαιμού.

viraltopnews.gr

Όγκος

Τα λεία μαλλιά μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες, έτσι είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα χτένισμα με όγκο. Ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή: ο πολύς όγκος μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα και να σας προσθέσει χρόνια. Ο σωστός όγκος πρέπει να φαίνεται φυσικός και ανεπιτήδευτος.

viraltopnews.gr

Φράντζα

Η φράντζα μπορεί πραγματικά να ανανεώσει την εικόνα σας, γιατί μπορεί να κρύψει ρυτίδες από το μέτωπο και να αναδείξει τα μάτια σας. Η καλύτερη λύση είναι να κάνετε μια φράντζα μεσαίου μήκους.

viraltopnews.gr

Χωρίστρα

Η χωρίστρα στην μέση προσθέτει αυστηρότητα στην εμφάνισή σας. Αντίθετα, η χωρίστρα στο πλάι κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο εκφραστικά.

viraltopnews.gr

Καθημερινό στυλ

Τα τέλεια ίσια μαλλιά και οι αυστηροί κότσοι προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή σας. Αν πιάσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά, αφήστε μερικές τούφες πιο χαλαρές. Αν αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα, κάντε μερικές ανεπιτήδευτες μπούκλες.

viraltopnews.gr

Βραδινά χτενίσματα

Όπως και όλα τα υπόλοιπα χτενίσματα, τα βραδινά χτενίσματα πρέπει να φαίνονται φυσικά. Προτιμήστε ένα χτένισμα με πλεξούδες σε διάφορες εκδοχές, που θα δώσει ένα νεανικό ύφος στην εμφάνισή σας.

viraltopnews.gr

Μερικές ακόμα συμβουλές:

  • Η υπερβολική χρήση προϊόντων στάιλινγκ αναπόφευκτα θα σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες.
  • Φροντίστε ώστε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε να είναι υψηλής ποιότητας.
  • Αυτά τα κόλπα είναι αποτελεσματικά μόνο, όταν εφαρμόζονται σε υγιή μαλλιά. Γι’ αυτό πάντα να φροντίζετε και να περιποιείστε τα μαλλιά σας.


ΠΗΓΗ: » tilestwra.gr