ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Βάφει ένα άδειο Βάζο σε άσπρο Χρώμα και Τυλίγει με Σπάγκο το Καπάκι. Το Αποτέλεσμα; Ο,τι ΠΙΟ Τέλειο για το Πάσχα!

img

Μόλις έχετε δει τα σοκολατένια κουνελάκια, τα όμορφα καλαθάκια και τα ζωγραφισμένα διακοσμητικά αυγά σε μια βόλτα στα καταστήματα, τότε γνωρίζετε ότι έχει σχεδόν φτάσει: όχι μόνο η άνοιξη, αλλά και το Πάσχα.

Η παρακάτω κατασκευή με βάζα θα διακοσμήσει το χώρο σας και σας βάλει στην ανοιξιάτικη διάθεση!

Θα χρειαστείτε:

  • καθαρά βάζα
  • ακρυλικά χρώματα
  • πινέλα
  • σπάγκο

Οδηγίες:

Η καλύτερη επιλογή είναι ένα αρκετά ψηλό βάζο που θα χωρέσει ένα ωραίο ανοιξιάτικο μπουκέτο. Αφαιρέστε την ετικέτα μουλιάζοντας τα βάζα σε ζεστό νερό ή βάλτε το στο πλυντήριο πιάτων. Στη συνέχεια, καλύψτε το βάζο με ακρυλικό χρώμα.

viraltopnews.gr

Όταν το ακρυλικό χρώμα στεγνώσει, χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο για να ζωγραφίσετε τη φατσούλα από ένα λαγουδάκι. Αν δεν έχετε ένα αρκετά λεπτό πινέλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπίρτο ή μια οδοντογλυφίδα που θα έχετε βουτήξει σε χρώμα για τα μουστάκια!

viraltopnews.gr

Τέλος, τυλίξτε το λαιμό του βάζου με σπάγκο και δέστε ένα καλό κόμπο στο πίσω μέρος, ή εφαρμόστε κόλλα.

viraltopnews.gr

Γεμίστε το με νερό και βάλτε μέσα φρέσκα λουλούδια. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε χρώματα σας αρέσουν για τη διακόσμηση!

viraltopnews.gr

Είναι απίστευτα εύκολο να γίνει, και μπορεί να είναι ένα πραγματικά υπέροχο δώρο για τους φίλους ή τους γείτονες για τις γιορτές του Πάσχα! Αν θέλετε να προσθέσετε χαρακτηριστικά από λαγουδάκι όπως μια ουρίτσα από τσόχα ή άλλα υλικά. Οι επιλογές σας είναι ατελείωτες. Καλή διασκέδαση!


ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Βάφει ένα άδειο Βάζο σε άσπρο Χρώμα και Τυλίγει με Σπάγκο το Καπάκι. Το Αποτέλεσμα; Ο,τι ΠΙΟ Τέλειο για το Πάσχα!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr