ΓΥΝΑΙΚΑ: Είσαι μελαχρινή και δεν ξέρεις πως να περιποιηθείς το μαλλί σου; Αυτά είναι τα τέλεια μυστικά για λαμπερό μαλλί!

img

Σήμερα, έχω να δώσω συμβουλές μόνο για μελαχρινά κορίτσια, τα οποία θέλουν να αναδείξουν το υπέροχο μαλλί τους και να το περιποιηθούν. Και βέβαια, τα μαλλιά είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία, είναι αυτό που εντυπωσιάζει τους άντρες!Αγαπημένη μου μελαχρινή, θα πρέπει να φροντίζεις τα μαλλιά σου ιδιαίτερα για να δείχνουν υγιή και λαμπερά.

Πείτε ναι στις αφέλειες
Ένα από τα πιο ελκυστικά κουρέματα που μπορείς να κάνεις. Κολακεύουν όλα τα πρόσωπα και »δείχνουν» σε καστανή βάση.

Τέλειος συνδυασμός με κόκκινο
Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια αλλαγή σκεφτείτε τις κόκκινες-μπορντό ανταύγειες. Το χρώμα αυτό ταιριάζει απόλυτα με τα σκούρα μαλλιά σας.

Κάνε μπαλαγιάζ, αντί για ανταύγειες
Πρόκειται για μία τεχνική που θα σου ξανοίξει τα μαλλιά και θα σου χαρίσει φυσικό αποτέλεσμα. Τα μαλλιά σου θα κάνουν χρωματισμούς, όπως το καλοκαίρι με το αλάτι και τον ήλιο.

Βάλτε μέλι
Κάντε μία μάσκα με μέλι και ελαιόλαδο και αμέσως η τρίχα σας θα γίνει πιο απαλή και πιο δυνατή. Το χρώμα σας θα αναδειχθεί.

Μην ξεχνάτε την ψαλίδα
Στο σκούρο μαλλί η ψαλίδα δεν είναι τόσο ορατή, όσο στο πιο ανοιχτό με αποτέλεσμα να το αφήνουμε για πολύ καιρό χωρίς καθάρισμα. Πηγαίνετε τακτικά για να διώχνετε την ψαλίδα και θα δείτε θεαματική αλλαγή.

Λεμόνι για αναδόμηση της τρίχας
Το λεμόνι χάρη στα αντιοξειδωτικά και την βιταμίνη C που περιέχει ανανεώνει και αναδομεί την τρίχα των μαλλιών σας με φυσικό τρόπο.

Με μαύρο τσάι θα τα φωτίσεις
Σε δύο φλυτζάνια βραστό νερό θα βάλετε ένα φακελάκι μαύρο τσάι και θα το αφήσετε στο ψυγείο. Βάλτε το υγρό στα μαλλιά, αφήστε το για 15 λεπτά και ρίχνετε άφθονο νερό. Το χρώμα σας θα αναδειχθεί.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr