ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ: Είχε πολύ λεπτά μαλλιά και χρησιμοποίησε αυτό το συστατικό και τα μαλλιά της έγιναν πυκνά μέσα σε μια εβδομάδα!

img

Η αλωπεκία είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για την απώλεια μαλλιών στο κεφάλι ή σε άλλο μέρος του σώματος. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτή την κοινή κατάσταση, όπως είναι οι ορμονικές διαταραχές, η κακή διατροφή, οι αλλεργίες, η υπερβολική σωματική ή συναισθηματική πίεση, η γενετική, η κακή υγιεινή μαλλιών, καθώς και η χρήση ακατάλληλων προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών.

Παρά το γεγονός ότι η αγορά προσφέρει πολλά προϊόντα που υπόσχονται να αναστρέψουν την απώλεια μαλλιών, αυτά είναι τόσο δαπανηρά και συνήθως δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο μερικές φυσικές θεραπείες που μπορείτε να ετοιμάσετε στο σπίτι. Οι φυσικές θεραπείες που προτείνουμε εμείς κατά της τριχόπτωσης μπορεί να βελτιώσουν την ποιότητα των μαλλιών σας σε πολλά επίπεδα – μπορούν να τονώσουν την ανάπτυξη των μαλλιών σας και να σταματήσουν την τριχόπτωση, τρέφοντας παράλληλα τους θύλακες των τριχών σας.

Υπάρχουν περίπου 100.000 τρίχες στο τριχωτό της κεφαλής μας και θεωρείται πολύ φυσιολογικό να χάνουμε 50 έως 100 τρίχες την ημέρα. Αλλά όταν αρχίζουμε να χάνουμε περισσότερες από αυτές, τότε πρέπει να λάβουμε κάποια μέτρα.

Δείτε εδώ κάποιες κορυφαίες θεραπείες για την τριχόπτωση.

1.) Καρύδα

Το συστατικό αυτό έχει πολλά οφέλη για τα μαλλιά σας. Δεν προωθεί μόνο την ανάπτυξη των μαλλιών, αλλά τα βοηθάει να έρθουν σε καλή κατάσταση. Έχει βασικά λίπη, μέταλλα και πρωτεΐνες οι οποίες μειώνουν το σπάσιμο των μαλλιών και είναι επίσης πλούσιο σε κάλιο και σίδηρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας ή γάλα για να αποτρέψετε την πτώση των μαλλιών.

Βήματα:

 • Ζεστάνετε λίγο λάδι καρύδας και κάντε μασάζ από τη ρίζα των μαλλιών σας ως τις άκρες.
 • Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας μετά από μία ώρα.
 • Ή, σπάστε μια καρύδα και πιέστε το γάλα της και αναμείξτε το σε λίγο νερό.
 • Εφαρμόστε στην περιοχή όπου μπορείτε να παρατηρήσετε αραίωση ή φαλάκρα.
 • Αφήστε το να μείνει όλη τη νύχτα και ξεπλύνετε το επόμενο πρωί.

Όποια θεραπεία και να επιλέξετε τα αποτελέσματα είναι θεαματικά! Τα μαλλιά σας θα γίνουν πιο πυκνά χωρίς να έχετε ξοδέψει τίποτα και το καλύτερο είναι οτι όλοι οι παραπάνω τρόποι είναι φυσικοί!

2.) Χυμό κρεμμυδιού

Το κρεμμύδι είναι μια πλούσια πηγή θείου η οποία βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Η χρήση του χυμού κρεμμυδιού στο τριχωτό της κεφαλής σας μπορεί να βοηθήσει στην έλεγχο της πτώσης των μαλλιών σας.

Βήματα:

 • Ψιλοκόψτε ένα κρεμμύδι και πιέστε το χυμό του.
 • Εφαρμόστε το χυμό στο τριχωτό της κεφαλής σας και αφήστε το να μείνει για 15 λεπτά.
 • Τώρα ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.
 • Χρησιμοποιήστε το αυτό δύο φορές την εβδομάδα για να δείτε τα αποτελέσματα.

3.) Σκόρδο

Όπως και το κρεμμύδι, το σκόρδο έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε θείο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται σε παραδοσιακά φάρμακα επανεμφάνισης της τριχοφυίας.

Βήματα:

 • Σπάστε μερικές σκελίδες σκόρδο.
 • Προσθέστε λάδι καρύδας σε αυτό και βράστε το μείγμα επί λίγα λεπτά.
 • Αφήστε το να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας.
 • Μπορείτε να το αφήσετε για 30 λεπτά και στη συνέχεια να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας.
 • Κάντε αυτό δύο φορές την εβδομάδα

Όποια θεραπεία και να επιλέξετε τα αποτελέσματα είναι θεαματικά! Τα μαλλιά σας θα γίνουν πιο πυκνά χωρίς να έχετε ξοδέψει τίποτα και το καλύτερο είναι οτι όλοι οι παραπάνω τρόποι είναι φυσικοί!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr