ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Συνταγή για την κλασική Μουσταλευριά
Η μουσταλευριά είναι γλύκισμα φτιαγμένο από μούστο, το χυμό των σταφυλιών, και ζάχαρη ή από πετιμέζι μαζί με αλεύρι, συνηθισμένο στην Ελλάδα. Συνήθως πασπαλίζεται με κανέλα, όπως και το ρυζόγαλο.
Είναι ευρύτατα διαθέσιμο κατά την εποχή του τρύγου, το φθινόπωρο, οπότε παράγεται ο μούστος αλλά και τις άλλες εποχές του χρόνου.
Υλικά
- 1 ποτήρι μούστο
- 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Για το γαρνίρισμα
- καρυδόψιχα τριμμένη
- κανέλα σκόνη για το πασπάλισμα
- σουσάμι για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
ΠΗΓΗ: » tilestwra.gr