ΜΟΥΣΙΚΗ: Η ομάδα «Top Secret» δείχνει το απίστευτο ταλέντο της και θα σας εντυπωσιάσει.

img

Είναι γνωστό το γεγονός πως για να γίνει κανείς υπέροχος ή έστω καλός σε κάτι, πρέπει να διαθέσει πολύ χρόνο και προσπάθεια πριν δει πραγματικά αποτελέσματα και να τα παρουσιάσει στον κόσμο.

Οι άνδρες στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους που πήρε μια ζωή για να πετύχουν. Καθώς είναι βέβαιο πως διαθέτουν φυσικό ταλέντο και μερικοί από εμάς θα αγαπούσαμε να είχαμε γεννηθεί με αυτό, έχουν κάνει σκληρή δουλειά για να το τελειοποιήσουν. Αυτό δεν αφορά μόνο στα ντραμς και στη μουσική τους αλλά και στο να μάθουν να εργάζονται και να δρουν με μια ομάδα που κινείται.

Το «The Secret Drum Corps» είναι μια ομάδα από την Ελβετία που έχουν αποδείξει πολλές φορές πως είναι ένα από τα καλύτερα γκρούπς στον κόσμο. Κάθε χρόνο, δείχνουν τα απίθανα ταλέντα τους σε διαγωνισμούς που συνήθως προορίζονται για στρατιωτικές ομάδες. Είναι όμως τόσο καλοί που ο κόσμος παρακαλά να βρεθεί σε μια από τις εκδηλώσεις τους.

Η γνωστή και μεγάλη τους παρουσίαση διαθέτει μερικές από τις πιο δύσκολες κινήσεις στον κόσμο της μουσικής. Πρέπει να γνωρίζουν απόλυτα τι συμβαίνει γύρω τους, τι παίζουν και πότε. Το κοινό τους αγαπά και εντυπωσιάζεται από τα κόλπα και τις εκπληκτικές τους κινήσεις ενώ οι ίδιοι ξέρουν πραγματικά πώς να κάνουν μια καλή επίδειξη.

Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο και θα εντυπωσιαστείτε.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr