ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: Φαίνεται σαν την Ζωγραφιά ενός μικρού Κοάλα. Αλλά Προσέξτε λίγο Καλύτερα… Θα μείνετε Άφωνοι!

img

Ο 31χρονος Αυστραλός καλλιτέχνης Nathan Ferlazzo, δημιουργεί την πιο περίπλοκη τέχνη χρησιμοποιώντας πένα και μελάνι. Τα έργα του σε μεγάλο βαθμό διερευνούν την ιδέα της εξέλιξης και τον συναρπαστικό τρόπο με τον οποίο η χλωρίδα και η πανίδα μπλέκονται μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια εκατομμυρίων ετών.

viraltopnews.gr

Πάρτε για παράδειγμα ένα από τα τελευταία έργα του. Αυτή η λεπτομερής εικόνα απεικονίζει ένα απειλούμενο είδος, το αφρικανικό άγριο σκυλί, σε όλο του το μεγαλείο. Ωστόσο, υπάρχουν 22 άλλα ξεχωριστά είδη ζωγραφισμένα μέσα στην ίδια εικόνα. Είναι καταπληκτικό!

viraltopnews.gr

Καθώς τα σχέδια του Ferlazzo εξελίχθηκαν, άνθισε και η επιχείρησή του η «Marini Ferlazzo». «Ήταν σημαντικό για μένα ότι μη δημιουργήσω μόνο ασήμαντα πράγματα στον κόσμο. Ήθελα η επιχείρηση μου να έχει ένα μεγαλύτερο σκοπό όπως η θετική επίδραση στον πλανήτη. Γι “αυτό και αποφάσισα να δωρίσω ένα μέρος των εσόδων από κάθε ζωγραφιά σε οργανισμούς που βοηθούν τη διατήρηση των οικοσυστημάτων.»

viraltopnews.gr

O Ferlazzo συνεργάζεται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για τη διατήρηση της άγριας ζωής σε όλο τον κόσμο. Είναι σαφές από που πηγάζει το πάθος του καλλιτέχνη. Διαθέτει εκπληκτικό ταλέντο!

viraltopnews.gr

«Προσέγγισα οργανώσεις και κάναμε ένα συνεταιρισμό με την αυστραλιανή οργάνωση Wildlife Conservancy και την οργάνωση World Animal Protection. Αυτό ήταν ένα σημαντικό σημείο καμπής για την επιχείρηση, καθώς απέκτησε πολύ πιο ισχυρά θεμέλια.

viraltopnews.gr

Ο Ferlazzo μοιράζεται την αγάπη του για τη φύση και την άγρια ζωή μέσα από τις περίπλοκες εικονογραφήσεις του φτιαγμένες από πένα και μελάνι. Στόχος του είναι να εμπνεύσει τον κόσμο να σκέφτεται πιο ενεργά για αυτό το σημαντικό ζήτημα της οικολογίας.

viraltopnews.gr

Οι μικρές λεπτομέρειες που σχεδιάζει είναι τόσο περίπλοκες, που αφήνουν τους πάντες εντυπωσιασμένους.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πως ζωγραφίζει έναν ουρακοτάγκο με εκπληκτική λεπτομέρεια.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr