ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ: Να γιατί δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να το κάνετε κάτω από το νερό το καλοκαίρι…

img

Ας το παραδεχτούμε, οι σεξουαλικές συνευρέσεις στην παραλία είναι μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των περισσότερων ζευγαριών, αλλά σπάνια θα το έκαναν πράξη. Εκτός από αυτό το περιπετειώδες ζευγάρι στην Ιταλία, που πήγε για μπάνιο σε μια ερημική παραλία στο Σαν Τζόρτζο. Η μέρα ήταν πολύ ζεστή και το ζευγάρι αποφάσισε να ολοκληρώσει την σχέση του μέσα στην θάλασσα.

Δυστυχώς, μετά το τέλος της συνεύρεσης ο άντρας δεν μπορούσε να απομακρυνθεί όσο και αν προσπάθησαν. Το ρομαντικό περιστατικό μετατράπηκε σε περιπέτεια, αφού τα γεννητικά όργανα του ζευγαριού κόλλησαν. Το πράγμα βγήκε εκτός ελέγχου και η κατάσταση έγινε περίεργη!

Ο άντρας δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από τη γυναίκα, εξαιτίας της αναρρόφησης.

viraltopnews.gr

Το ζευγάρι παρέμεινε στο νερό μέχρι την στιγμή που τράβηξαν την προσοχή μιας γυναίκας που περπατούσε στην παραλία. Η γυναίκα τους έδωσε μια πετσέτα για να βγουν από την θάλασσα.

Ευγενικοί άγνωστοι που είδαν την σκηνή, κάλεσαν το γιατρό και βοήθησαν στη μεταφορά του ζευγαριού στα επείγοντα περιστατικά του τοπικού νοσοκομείου. Εκεί, οι γιατροί έκαναν μια ένεση στη γυναίκα, που συνήθως βοηθάει στη διαστολή της μήτρας των εγκύων και έτσι ο άντρας μπόρεσε να απομακρυνθεί.

Οι ειδήσεις ανέφεραν ότι το σεξουαλικό ατύχημα μπορεί να είναι μια περίπτωση του σπάνιου φαινομένου που ονομάζεται “penis captivus”. Πρόκειται για έναν ιατρικό όρο, που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια κατάσταση όπου ο άντρας αιχμαλωτίζεται μέσα στον κόλπο κατά τη σεξουαλική επαφή. Όταν το αρσενικό όργανο κρατείται αιχμάλωτο, κανένας από τους δυο συντρόφους δε μπορεί να φύγει.

viraltopnews.gr

Ο Δρ.Τζον Ντιν, γιατρός με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε στο BBC: “Οι μύες της πυέλους συσπώνται ρυθμικά κατά τον οργασμό. Ενώ αυτοί οι μύες συσπώνται, το αρσενικό όργανο κολλάει και διογκώνεται περισσότερο μέσα στον κόλπο, μέχρι να χαλαρώσουν οι μύες. Το αίμα φεύγει πάλι από το πέος, το πέος αρχίζει να πέφτει μετά τον οργασμό και ο άντρας μπορεί να αποσυρθεί”.

Παρόλο που ο Ντιν δεν χαρακτηρίζει το περιστατικό σοβαρό, στο παρελθόν έχουν υπάρξει τέτοια παρόμοια σοβαρά περιστατικά. Όπως το παράδειγμα ενός άντρα από την Κένυα, που χρησιμοποίησε μαύρη μαγεία για να πιάσει τη σύζυγό του να τον απατά και το αποτέλεσμα ήταν να κολλήσει ο εραστής μέσα στη γυναίκα του. Επίσης, ένα ζευγάρι από την Ζιμπάμπουε έμεινε κολλημένο για 7 ώρες μέχρι να τους χωρίσει ο πατέρας της κοπέλας.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr