ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 7 Ξεκάθαρα Σημάδια που δείχνουν πως ένας Άντρας σε Θέλει. Ειδικά το Τελευταίο το κάνουν Όλοι!

img

Για να καταλάβετε τι σκέφτεται ένας άντρας για εσάς, δεν χρειάζεται να τον ρωτήσετε στα ίσια ή να προσπαθήσετε να μαντέψετε. Απλά παρατηρήστε την στάση του. Ανεξάρτητα από το τι λέει, οι κινήσεις του σώματος του μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τις πραγματικές του προθέσεις.

Φτιάξαμε παρακάτω μια λίστα με τις πιο συνηθισμένες πόζες που παίρνουν οι άντρες όταν δείχνουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να καταλάβετε αν νιώθει την φλόγα ή όχι.

1. Διορθώνει τα μαλλιά του

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να δώσει στον εαυτό του αυτοπεποίθηση. Όταν βλέπουμε ένα ελκυστικό άτομο, ενστικτωδώς προσπαθούμε να δείξουμε πιο όμορφοι όπως με το να διορθώνουμε τα μαλλιά μας. Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες.

viraltopnews.gr

2. Βάζει τα χέρια του κοντά στην μέση του

Αν ένας άντρας βάζει τα χέρια του κοντά στους γοφούς του – βάζοντας τα για παράδειγμα στις τσέπες ή στην μέση του – αυτό είναι ένας ξεκάθαρο σημάδι ότι προσπαθεί να δείξει την δύναμη του. Το ίδιο ισχύει και όταν ένας άντρας κάθεται με τα πόδια ανοιχτά.

viraltopnews.gr

3. Προσπαθεί να πιάσει όσο πιο πολύ χώρο γίνεται

Πολλά αρσενικά ζώα όταν προσπαθούν να κερδίσουν το θηλυκό, χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική φουσκώνοντας τα φτερά ή την γούνα τους, για παράδειγμα. Αυτό έχει ως στόχο να τα κάνει να φαίνονται όσο το δυνατόν μεγαλύτερα. Όταν ένας άντρας κάνει κάτι παρόμοιο κοντά σε μια γυναίκα, είναι το ίδιο αρχαίο ένστικτο που ξυπνά μέσα του.

viraltopnews.gr

4. Υιοθετεί ανοιχτή στάση

Στις κοινωνικές περιστάσεις, υποσυνείδητα υιοθετούμε μια πιο ανοιχτή στάση προς το άτομο που θεωρούμε ελκυστικό. Προσέχουμε και τα πόδια του. Οι περισσότεροι δεν παρατηρούν ότι γυρνάνε το πρόσωπο τους προς το άτομο με το οποίο θέλουν να μιλήσουν, αλλά είναι αρκετά ξεκάθαρο όταν συμβαίνει.

viraltopnews.gr

5. Μιλάει με περισσότερη ευφράδεια

Προσέξτε αυτές τις στιγμές που ένας άντρας γίνεται πιο ομιλητικός όταν εμφανίζεστε στο οπτικό του πεδίο. Αυτό είναι μια ένδειξη ότι θέλει να σας εντυπωσιάσει.

viraltopnews.gr

6. Αντιγράφει την στάση σας

Παρατηρήστε αν ένας άντρας αντιγράφει έστω και εν μέρει τις στάσεις σας. Αυτό δείχνει ότι προσπαθεί να σας καταλάβει και να βρει κάτι κοινό μεταξύ σας και αυτό φαίνεται υποσυνείδητα στην στάση του σώματος του.

viraltopnews.gr

7. Γίνεται πιο ενθουσιώδης

Αν αρέσετε σε έναν άντρα, η έκφραση του προσώπου του θα είναι φιλική και ανοιχτή. Το βλέμμα του θα είναι ευγενικό και θα δείχνει έναν ενθουσιασμό και αν είναι αγχωμένος, μπορεί να κοκκινίσει.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr