ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ: Η Εκπληκτική Ιστορία μίας Γυναίκας που ανακαίνισε το Βαν της και από τότε Ταξιδεύει σε όλο τον Κόσμο με τον Σκύλο της!

img

H Marina Piro λατρεύει πραγματικά τα ταξίδια. Γεννήθηκε στην Ιταλία, μένει στο Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τον σκύλο της, τον Odie, σε ένα παλιό βαν που ονομάζεται Pam. Είναι ένα 5θυρο Renault Kangoo και το έφτιαξε μόνη της αφού πρώτα έκανε έρευνα για δύο μήνες.

Ξήλωσε το εσωτερικό του πριν το μετατρέψει στο δικό της άνετο χώρο με κρεβάτι, κουρτίνες, κουζινάκι, λαμπάκια LED και ακόμα και φυτά. Η Marina είπε ότι το συνολικό κόστος ανακαίνισης του βαν ήταν περίπου 500 λίρες.

Πόσο καιρό θα είναι στον δρόμο; “Θα ταξιδεύω για όσο μπορώ”, είπε η Marina. “Είτε είναι με την Pam είτε με κάποιο άλλο μέσο. Το σχέδιο μου δεν είναι να δω όσο πιο πολλά μέρη γίνεται, αλλά να ζήσω και να γνωρίσω πραγματικά τα μέρη που επισκέπτομαι.”

Πώς φαίνεται στον Odie το ταξίδι μέχρι στιγμής; “Ο Odie το λατρεύει. Τον κακομαθαίνουν όπου πηγαίνει και του αρέσει να βρίσκεται στον καθαρό αέρα κάθε μέρα.” Διαβάστε παρακάτω την υπόλοιπη συνέντευξη της.

H Marina Piro λατρεύει πραγματικά τα ταξίδια.

viraltopnews.gr

Γεννήθηκε στην Ιταλία, μένει στο Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τον σκύλο της, τον Odie, σε ένα παλιό βαν που ονομάζεται Pam.

viraltopnews.gr

Είναι ένα 5θυρο Renault Kangoo και το έφτιαξε μόνη της αφού πρώτα έκανε έρευνα για δύο μήνες.

viraltopnews.gr

Η Marina δεν γνώριζε τίποτα για τις ανακαινίσεις αυτοκινήτων πριν ξεκινήσει. “Πραγματικά έμαθα τα πάντα στην πράξη.”

viraltopnews.gr

“Η δουλειά στο βαν δεν είναι τέλεια (δεν μπορώ να κόψω τίποτα ίσια και πάντα μετράω λάθος), αλλά μου κάνει.”

viraltopnews.gr

Ξήλωσε το εσωτερικό και το μετέτρεψε στον δικό της προσωπικό χώρο. Έβαλε φωτάκια LED…

viraltopnews.gr

Πάτωμα…

viraltopnews.gr

Κουρτίνες

viraltopnews.gr

Ένα άνετο κρεβάτι…

viraltopnews.gr

Ακόμα κι ένα κουζινάκι.

viraltopnews.gr

Είπε ότι η ανακαίνιση της κόστισε συνολικά περίπου 500 λίρες.

viraltopnews.gr

Όταν την ρώτησαν ποιο είναι το αγαπημένο της μέρος, η Marina απάντησε: “Λάτρεψα την λίμνη Xonrupt-sur-longemer στην Γαλλία. Είναι μια υπέροχη λίμνη περιτριγυρισμένη από πεύκα.”

viraltopnews.gr

“Ήταν πολύ ήσυχα, χωρίς τουρίστες, το τέλειο μέρος για να περάσεις 2 μέρες.”

viraltopnews.gr

“Μου άρεσε πολύ και το Brighton στο Ηνωμένο Βασίλειο και ολόκληρη η περιοχή Valle d’aosta στην Ιταλία, γιατί έχει υπέροχα τοπία και είναι τέλεια για πεζοπορία.”

viraltopnews.gr

“Ο Odie το λατρεύει. Τον κακομαθαίνουν όπου πηγαίνει και του αρέσει να βρίσκεται στον καθαρό αέρα κάθε μέρα.”

viraltopnews.gr

“Το σχέδιο μου δεν είναι να δω όσο πιο πολλά μέρη γίνεται, αλλά να ζήσω και να γνωρίσω πραγματικά τα μέρη που επισκέπτομαι.”

viraltopnews.gr

“Θα ήθελα να περνάω 2-3 εβδομάδες σε κάθε νέο μέρος που επισκέπτομαι, κάνοντας εθελοντική εργασία. Θα ήθελα να επισκεφτώ την Ισπανία και την Πορτογαλία φέτος.”

viraltopnews.gr

“Θα ταξιδεύω για όσο μπορώ, είτε είναι με την Pam είτε με κάποιο άλλο μέσο.”

viraltopnews.gr

“Ο κύριος στόχος μου μέσα από το μπλογκ Pamthevan και το προφίλ μου στο Instagram είναι να δώσω δύναμη σε περισσότερες γυναίκες δείχνοντας τους πόσο τέλεια είναι η ζωή.”

viraltopnews.gr

“Πιστεύω ότι κάθε επιλογή τρόπου ζωής είναι τέλεια αν είναι πραγματικά αυτό που θέλεις, είτε είναι ταξίδια, είτε μεγαλώνεις ένα παιδί στο σπίτι, είτε κάνεις καριέρα στα οικονομικά.”

viraltopnews.gr

“Το μπλογκ δημιουργήθηκε για να κάνω τις γυναίκες να νιώσουν ότι μπορούν να μετατρέψουν ένα βαν σε οτιδήποτε θελήσουν, ακόμα κι αν είναι μόνες ή χωρίς άντρα.”

viraltopnews.gr

“Πολλές γυναίκες μου λένε, “Εύχομαι να μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν έχω ιδέα από που να ξεκινήσω” ή “Δεν είμαι αρκετά γενναία να ακολουθήσω το όνειρο μου”. Λοιπόν, τώρα δεν έχουν δικαιολογία.”

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr