ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Μετέτρεψε το Τροχόσπιτο σε Σπίτι για ολόκληρη την Οικογένεια. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι μέσα, θα Ζηλέψετε!

img

Δεν θα παραπονεθείτε ποτέ ξανά ότι δεν έχετε αρκετό χώρο στο σπίτι σας, όταν δείτε πώς ζει αυτή η οικογένεια 6 ατόμων σε αυτό το πολυτελές και άνετο τροχόσπιτο.

Η Heather και ο Jordan Harger περιγράφουν την οικογένεια τους στην ιστοσελίδα τους, NoMuck.com, “σαν μια τρελή και ριζοσπαστική οικογένεια 6 ατόμων”.

Όπως εξηγεί σε ένα βίντεο στο Youtube ο Jordan, πυροσβέστης και διασώστης, και η Heather, η οποία παλιότερα υπήρξε δασκάλα σε δημόσιο σχολείο, προπονήτρια και διευθύντρια, επέλεξαν να μετακομίσουν με την οικογένεια τους σε ένα προάστιο κοντά στο Disney World, σε ένα τροχόσπιτο, στη Νότια Αφρική, όπου αφιερώνονται στην διάσωση του Ευαγγέλιου.

“Έχω την βαθιά επιθυμία να υπηρετήσω τους άλλους στην ζωή μου”, εξηγεί ο Jordan. “Η οικογένεια μας είναι πρόθυμη να υπηρετήσει με όποιον τρόπο θέλει ο Θεός.”

Η οικογένεια Harger βρίσκεται στην Νότια Αφρική με βίζα εθελοντισμού, κάτι που σημαίνει ότι η Heather και ο Jordan δεν μπορούν να έχουν εισόδημα. Προκειμένου να έχουν έναν λιτό τρόπο ζωής, έχουν μετακομίσει μαζί με τα 4 παιδιά τους σε ένα τροχόσπιτο.

viraltopnews.gr

Η Heather μας ξεναγεί στο τροχόσπιτο 3 δωματίων, το οποίο η ίδια μαζί με τον Jordan μετέτρεψαν σε άνετο σπίτι. Το τροχόσπιτο λειτουργεί και σαν σχολείο για τα παιδιά τους, ηλικίας από 4 ως 11 ετών.

Η Heather ξεκινάει από μια μικρή αυλή με καρέκλες και ένα μεγάλο τραπέζι. Εξηγεί ότι το τραπέζι χρησιμοποιείται για τα γεύματα της οικογένειας, αλλά και για το διάβασμα και τις κατασκευές των παιδιών της.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Το τροχόσπιτο αναδιαμορφώθηκε πλήρως. Το έβαψαν και έβγαλαν τα κομμάτια γυψοσανίδας και τις λουλουδένιες κουρτίνες που του έδιναν μια μουντή ατμόσφαιρα.

viraltopnews.gr

“Προσπάθησα να το κάνω πιο διασκεδαστικό και ζωντανό. Τόλμησα περισσότερο από ότι θα είχα τολμήσει στο κανονικό μου σπίτι”, λέει η Heather.

viraltopnews.gr

“Κάνω μάθημα στα παιδιά μου στο σπίτι και ανησυχούσα πού θα χωρούσαν όλα τα πράγματα, αλλά όλα χώρεσαν μια χαρά”, λέει. “Και πραγματικά, μου αρέσει αυτός ο λιτός τρόπος ζωής.”

Η Heather αντικατέστησε το τραπέζι και της καρέκλες της κουζίνας με μια “δημιουργική γωνία”, η οποία περιλαμβάνει 7 θέσεις και μια επιφάνεια που χρησιμοποιείται σαν γραφείο.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Η κουζίνα έχει ντουλάπια, ψυγείο, μάτια κουζίνας, φούρνο, διπλό νεροχύτη, αποχυμωτή και πάγκο με ελεύθερο χώρο. Υπάρχουν ακόμη δύο σκαμπό δίπλα στον πάγκο.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Η Heather εξηγεί ότι δεν χρησιμοποιεί τον φούρνο μικροκυμάτων, γιατί προσπαθεί να έχει συνήθειες φιλικές προς το περιβάλλον, γι’αυτό τον μετέτρεψε σε αποθηκευτικό χώρο.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Συνεχίζοντας την ξενάγηση, η Heather μας δείχνει το δωμάτιο που μοιράζονται οι κόρες της, Esther και Phoebe, και το δωμάτιο των γιων της, Silas και Asher.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

“Αυτό είναι πραγματικά ένα δωμάτιο για 2 άτομα”, λέει δείχνοντας τον άπλετο αποθηκευτικό χώρο.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Η Heather χρησιμοποιεί έντονα χρώματα όπου μπορεί, για παράδειγμα μοβ στο μπάνιο και πράσινο στην κυρίως κρεβατοκάμαρα.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Η κυρίως κρεβατοκάμαρα διαθέτει διπλό κρεβάτι και πολύ αποθηκευτικό χώρο, κάνοντας την ζωή αυτής της γλυκιάς οικογένειας αρκετά άνετη.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Πώς σας φαίνεται το σπίτι τους; Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την ξενάγηση στο τροχόσπιτο.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr