ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Το Σπίτι του είναι ένα Κοντέινερ μόλις 15 Τετραγωνικά. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του… Θα το Λατρέψετε!

img

Το να χωρίσεις από τον σύντροφό σου ή να τον χάσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα πολύ μεγάλο αδιέξοδο. Οι περισσότεροι δεν θα είχαν την ενέργεια ή την όρεξη να ξεκινήσουν ένα δημιουργικό πρότζεκτ κατά τη διάρκεια του θρήνου, αλλά μερικές φορές αυτό ακριβώς είναι που χρειάζεται κάποιος για να σηκωθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο Mr. Evans είναι το τέλειο παράδειγμα: Όταν έχασε τη γυναίκα του μετά από χρόνια που ήταν άρρωστη, του ανέθεσαν να καθαρίσει ένα παλιό κοντέινερ, όπου το ζευγάρι είχε αποθηκεύσει όλα τα υπάρχοντά του. Αλλά αντί να αποφασίσει τι θα κρατήσει και τι θα πετάξει, το άδειασε εντελώς και το μετέτρεψε στο νέο του διαμέρισμα.

viraltopnews.gr

Ολόκληρο το σπίτι είναι 15 τετραγωνικά και μάλλον θα ήταν μία κακή επιλογή για κάποιον που έχει κλειστοφοβία, αλλά ο Evans αγαπάει τον νέο του χώρο.

viraltopnews.gr

Έχει όλα όσα χρειάζεται: ένα κρεβάτι, καναπέ, μία μικρή κουζίνα, ακόμα και μία βιβλιοθήκη για αποθηκευτικό χώρο.

viraltopnews.gr

Είχε πάρει πολύ εμπειρία τόσα χρόνια ως ναυπηγός και την χρησιμοποίησε για να σχεδιάσει το εσωτερικό του νέου του σπιτιού.

viraltopnews.gr

Η κουζίνα δεν έχει μόνο ένα μάτι υγραερίου, έχει φούρνο μικροκυμάτων, νιπτήρα και πολλά ακόμα!

viraltopnews.gr

Ο Evans κατάφερε με μικρές πινελιές να νιώθει πολύ άνετα στον χώρο αυτό. Επίσης, μόνωσε και τους τοίχους για να είναι σίγουρος πως θα αντέξει τους χειμερινούς μήνες.

viraltopnews.gr

Ποιος να το περίμενε πως αυτό το κοντέινερ θα γινόταν ένα τόσο ζεστό σπίτι; Θα μπορούσε ακόμα και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μαζί του.

Θα μπορούσατε να μείνετε ποτέ σε ένα τόσο μικρό σπίτι έχοντας μόνο τα απαραίτητα;


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr