ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Κι όμως, ΑΥΤΟ το εντυπωσιακό Σφαιρικό Σπίτι κοστίζει λιγότερο από ένα Διαμέρισμα. Το εσωτερικό του θα σας Μαγέψει!

img

Ένα νέο αρχιτεκτονικό project στη Ρωσία, είναι μία εναλλακτική πρόταση για την κατοικία, μία εντυπωσιακή κατασκευή που αποτελείται από έξι διαφορετικά μοντέλα που ποικίλουν σε διαστάσεις.

viraltopnews.gr

Τα σπίτια σε σχήμα ημισφαιρίου είναι κατασκευασμένα από οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Το 95% των υλικών έχουν φυσική προέλευση.

viraltopnews.gr

Τα σπίτια διαθέτουν δύο ορόφους και ποικίλλουν από 34 μέχρι 300 τετραγωνικά μέτρα.

viraltopnews.gr

Το μέγεθος του σπιτιού δεν επηρεάζει την ποιότητα διαβίωσης, καθώς η εξωτερική επίστρωση από πεύκο, μπορεί να αντέξει έως και 700 κιλά χιόνι ανά 1 τ.μ.

viraltopnews.gr

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι η μοναδική θέρμανση του σπιτιού, αλλά είναι αρκετή ακόμα και για τον κρύο χειμώνα, μιας και προορίζεται για τα κρύα κλίματα περισσότερο.

viraltopnews.gr

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του project, λόγω του σχήματός του απαιτεί 2 φορές λιγότερη κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση, από τα συμβατικά σπίτια.

viraltopnews.gr

Ενώ φυσικά δίνει πολλές δυνατότητες όσο αφορά τον εσωτερικό σχεδιασμό και είναι σχετικά φτηνότερο συγκριτικά με μια γκαρσονιέρα στη Μόσχα.

viraltopnews.gr

Εξωτερικά το σπίτι φαίνεται φανταστικό! Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: Skydome.ru

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr