ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Αυτό είναι ίσως το ΠΙΟ εκκεντρικό Σπίτι στον Κόσμο. Δείτε το και θα Καταλάβετε αμέσως Γιατί!

img

Το 1925 χτίστηκε ένα πολύ εκκεντρικό σπίτι στο Σιάτλ. Εκείνον τον καιρό – και μέχρι σήμερα – ξεχώριζε σαν ένα πολύ διαφορετικό είδος σπιτιού. Το κίτρινο σπίτι χτισμένο σε ισπανικό αποικιακό στιλ φαίνεται σχετικά φυσιολογικό από μπροστά, αλλά η θέα από το πίσω μέρος αποκαλύπτει μια πολύ ξεχωριστή έκπληξη.

Κι αυτό γιατί το σπίτι αυτό είναι χτισμένο σε σχήμα κομματιού τούρτας και γίνεται όλο και πιο στενό όσο πιο πίσω πας φτάνοντας τα 139 εκατοστά πλάτος.

viraltopnews.gr

Το σπίτι είναι αρκετά μακρύ, αλλά το πίσω μέρος του ίσα που χωράει μια πόρτα. Από μπροστά δείχνει φυσιολογικό, με πλάτος 5 μέτρα. Είναι διώροφο και διαθέτει και υπόγειο.

viraltopnews.gr

Η ιστορία του σπιτιού από το 1925 ως σήμερα είναι κάπως θολή. Σήμερα κυκλοφορούν 2 εκδοχές. Η πρώτη λέει ότι ένας γείτονας είχε βάλει το οικόπεδο στο μάτι πριν χτιστεί το “αδύνατο σπίτι”. Ο γείτονας ήθελε να το αγοράσει για να μεγαλώσει την αυλή του και πρόσφερε στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου μια εξευτελιστικά χαμηλή τιμή.

viraltopnews.gr

Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου προσβλήθηκε τόσο από την προσφορά, που αποφάσισε να χτίσει ένα σπίτι που να χωράει στον μικρό χώρο και ταυτόχρονα να σβήνει τις ελπίδες του γείτονα για μεγαλύτερη αυλή.

viraltopnews.gr

Η πιο δημοφιλής εκδοχή μιλάει για ένα ζευγάρι που χώρισε και η γυναίκα έμεινε με ένα μικρό κομμάτι του οικοπέδου. Ψάχνοντας για εκδίκηση, “στρίμωξε” το σπίτι στο οικόπεδο για να νευριάσει τον πρώην άντρα της.

viraltopnews.gr

Ο τωρινός ιδιοκτήτης δεν ήξερε τίποτα για την ιστορία του σπιτιού, αλλά αποφάσισε να το ανακαινίσει με τέτοιο τρόπο, ώστε το αρχικό σπίτι να παραμείνει ανέπαφο.

viraltopnews.gr

Η θέα από ψηλά αποκαλύπτει το παράξενο σχήμα του σπιτιού:

viraltopnews.gr

Δείτε το καλύτερα στο παρακάτω βίντεο:

Το σπίτι πωλείται και πολλοί άνθρωποι από το Σιάτλ το επισκέπτονται για να δουν πώς είναι μέσα. Το μοναδικό του σχήμα το έχει κάνει κάτι σαν μνημείο της πόλης. Στην τελική, πόσοι άνθρωποι μπορούν να πουν ότι έχουν ζήσει σε ένα σπίτι που μοιάζει με κομμάτι τούρτας;


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr