ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Όταν η 24χρονη αγόρασε αυτό το Παλιό Τροχόσπιτο, όλοι την Κορόιδευαν. Μόλις είδαν ΠΩΣ το Μεταμόρφωσε; Έμειναν Άφωνοι!

img

Για πολλούς νέους, η ιδιοκτησία ενός σπιτιού φαίνεται σχεδόν αδύνατη. Οι τιμές των ακινήτων, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, έχουν εκτιναχθεί στα ύψη και φαντάζει πως η ιδιοκτησία είναι απρόσιτη για τους πιο πολλούς.

Αλλά μια νεαρή γυναίκα από το Richmond της Τασμανίας, κατάφερε να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων της, μόνο με 6.000 δολάρια!

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Η Maggie Butler, η οποία σπουδάζει και ταυτόχρονα εργάζεται με μερική απασχόληση, επέστρεψε στο πατρικό της το περασμένο έτος.

Οι γονείς της προσφέρθηκαν να την αφήσουν να ζήσει μαζί τους, αλλά η 24χρονη ήθελε το δικό της χώρο. Έτσι άρχισε να ψάχνει για μικρά σπίτια και για άλλες πιθανές λύσεις.

«Βρήκα ένα τροχόσπιτο στο Gumtree«, είπε η ίδια. «Ήταν μόλις 7 μέτρα και σε άθλια κατάσταση όταν το αγόρασα, αλλά κόστιζε μόνο 2.000 δολάρια«.

Το τροχόσπιτο δεν είχε τίποτα μέσα, εκτός από τους τοίχους, τα παράθυρα και κάποιες ηλεκτρικές καλωδιώσεις, τις περισσότερες από τις οποίες έπρεπε να αντικαταστήσει.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Η Maggie στη συνέχεια μετέτρεψε το άδειο τροχόσπιτο σε ένα πλήρες σπίτι, με μια μικρή κουζίνα, ντους και μπάνιο, καθιστικό και φυσικά κρεβάτι.

Συνολικά, η όλη μετατροπή της κόστισε επιπλέον 3.000-4.000 δολάρια, που σημαίνει ότι το συνολικό κόστος του νέου της σπιτιού κόστισε μόλις 6.000 δολάρια!

«Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω μόνο ανακυκλώσιμα υλικά«, μας εξήγησε. «Μισώ τη μαζική παραγωγή. Είχα επίσης φίλους μου που με βοήθησαν με τα ηλεκτρικά και τα υδραυλικά κι έτσι διατηρήθηκε χαμηλό το κόστος.»

Η έξυπνη 24χρονη χρησιμοποίησε επίσης το διαδίκτυο ως πηγή πληροφοριών και βοήθειας, παρακολουθώντας σεμινάρια στο YouTube για να μάθει πως να κάνει πράγματα μόνης της, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Πήρε όλες τις συσκευές της, συμπεριλαμβανομένου ενός φούρνου και ενός ψυγείο, από το Gumtree. Η ντουζιέρα της για παράδειγμα, κόστισε μόλις 10 δολάρια.

Το πιο ακριβό αντικείμενο που αγόρασε, κόστισε 100 δολάρια.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr