ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Μένει μόνιμα σε ΑΥΤΟ το Τροχόσπιτο αξίας 150 δολαρίων. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!

img

Για χρόνια, ο Paul Elkins γύριζε την χώρα με το “αόρατο τροχόσπιτο” του. Δεν θα το πιστέψετε μόλις το δείτε. Πρώτον, δεν μοιάζει με κανένα από όλα αυτά τα μικροσκοπικά σπίτια που έχουμε δει. Αυτό εδώ ενώνεται με ένα ποδήλατο.

Ζυγίζει μόλις 27 κιλά και η κατασκευή του κόστισε στον Paul 150 δολάρια! Χρησιμοποίησε πλαστικά σήματα από πρόσφατες εκλογές, ένα παλιό ποδήλατο αξίας 20 δολαρίων, 6 σανίδες από πεύκο τις οποίες αγόρασε για ένα δολάριο, κολλητική ταινία, δεσμούς για καλώδια και βίδες.

Αλλά το φορητό του σπίτι δεν είναι απλά ένα καταφύγιο, αλλά ένα άκρως λειτουργικό τροχόσπιτο. Από έξω μοιάζει να έχει το μέγεθος ενός σκυλόσπιτου, αλλά μέσα είναι εντυπωσιακό.

Διαθέτει κουζινάκι, έναν μικρό νιπτήρα, πάγκο, ντουλάπια και ράφια για τα τρόφιμα, αποθηκευτικό χώρο για τα ρούχα, φωτισμό LED, φεγγίτη και μόνωση.

Για όποιον χρειάζεται ένα σπίτι έκτακτης ανάγκης ή θέλει να ταξιδέψει, αυτό το τροχόσπιτο είναι ιδανικό. “Δείχνει ότι είναι δυνατό να βρεθεί ένας τρόπος για να μετακινούμαστε και να ταξιδεύουμε ή να ζούμε. Δεν χρειάζεσαι ασφάλιση αυτοκινήτου ή σπιτιού.

Τι χρειάζεσαι; Φαγητό”, λέει ο Paul. Για όποιον δεν μπορεί να αγοράσει ένα φορτηγάκι και να χτίσει ένα σπίτι σε τρέιλερ, ίσως αυτή να είναι η ιδανική λύση. Πιστεύω ότι αυτός είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να μετακινείται όποιος αγαπά την περιπέτεια και δεν τον πειράζει να κουβαλάει λίγο βάρος.”

Δείτε το βίντεο: 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr