ΑΝΔΡΑΣ: 8 Ακαταμάχητα Αντρικά Χαρακτηριστικά στα οποία ΚΑΜΙΑ Γυναίκα δεν Μπορεί να Αντισταθεί! Το Νο.5 είναι το Πιο Ακραίο…

img

Κάθε γυναίκα έχει τις δικές του προτιμήσεις ως προς την εμφάνιση και την ελκυστικότητα των ανδρών. Αναλύσαμε πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι, από πολλές απόψεις ότι οι προτιμήσεις των περισσοτέρων γυναικών συγκλίνουν. Αυτά είναι τα 8 πιο απροσδόκητα στοιχεία που αρέσουν στις γυναίκες.

Ορατές φλέβες στα γυμνασμένα χέρια

1

Τα πολύ γυμνασμένα χέρια φαίνονται πολύ αφύσικα στις γυναίκες. Αλλά τα δυνατά χέρια, με ορατές φλέβες υποσυνείδητα προκαλούν αίσθημα εμπιστοσύνης και είναι από τα χαρακτηριστικά που αρέσει στις γυναίκες να χαζεύουν στους άντρες.

Γένια

2

Πολυάριθμες έρευνες και μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από άνδρες που είναι ελαφρώς αξύριστοι (γένια τριών ημερών) από άντρες που ξυρίζονται καθημερινά ή άντρες με γενειάδα. Όσον αφορά την εξέλιξη, τα γένια στο πρόσωπο είναι ένα σημάδι επιθετικότητας, που αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες με γένια φαίνονται πιο αρρενωποί στις γυναίκες: φαίνονται ως κυνηγοί και κυρίαρχοι.

Παχιά φρύδια

3

Τα παχιά φρύδια τονίζουν τα μάτια και τα κάνουν να φαίνονται πιο ανοιχτά, και από άποψης ψυχολογίας σε μια γυναίκα, ο άντρας φαίνεται πιο ειλικρινής και αξιόπιστος.

Γυαλιά οράσεως

4

Ένας άνδρας που φοράει γυαλιά προκαλεί την εντύπωση σε μια γυναίκα ότι είναι πιο υπεύθυνος και προσεκτικός. Επιπλέον, οι άνδρες με γυαλιά μπορεί να φαίνονται στις γυναίκες πιο ανυπεράσπιστοι, ή, αντίθετα, πιο ισχυροί και ανεξάρτητοι. Και μην ξεχνάτε ότι τα γυαλιά, σχετίζονται άμεσα με τα υψηλά επίπεδα νοημοσύνης.

Σημάδια από ουλές

5

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι τα σημάδια στο πρόσωπό των αντρών ελκύουν τις γυναίκες. Θεωρούνται ως ένδειξη θάρρους και γενναιότητας. Υποσυνείδητα, το ωραίο φύλο θεωρεί ότι ο άντρας είναι ικανός να φροντίσει τον εαυτό του, και κατά συνέπεια τη σύντροφο και τους απογόνους του, και επιπλέον, οι ουλές σχετίζονται με την αίσθηση του κινδύνου, που εξιτάρει τις γυναίκες.

Χτένισμα μαλλιών

6

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας έρευνας μεταξύ διάσημων γυναικών και bloggers μόδας, το πιο ελκυστικό hairstyle είναι τα πολύ κοντά μαλλιά στα πλαϊνά και ελαφρώς περισσότερα στην κορυφή. Για παράδειγμα, το χτένισμα του Ryan Reynolds και του Channing Tatum.

Ψηλά ζυγωματικά

7

Βρετανοί επιστήμονες διεξήγαγαν ένα πείραμα στο οποίο οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αξιολογήσουν τα πρόσωπα από χιλιάδες αγνώστους. Αποδείχθηκε ότι όσοι άνθρωποι έχουν ψηλά και έντονα ζυγωματικά αξιολογήθηκαν ως πιο αξιόπιστα. Σύμφωνα με μια άλλη μελέτη , η προτίμηση των γυναικών προς άντρες με ψηλά ζυγωματικά έδωσε ώθηση (αλλά δεν ήταν ο μόνος λόγος) για την εξέλιξη της δομής της γνάθου των προγόνων μας.

Κοιλιακοί

8

2.000 γυναίκες κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα, τι είδους κοιλιά φαίνεται πιο ελκυστική. Τo 8% των ερωτηθέντων συμφώνησε ότι η καλύτερη επιλογή είναι οι φουσκωμένοι κοιλιακοί ενός bodybuilder, το 10% ψήφισε υπέρ μιας μικρής «μπυροκοιλιάς», και το υπόλοιπο 82% προτίμησε τους αθλητικούς, γυμνασμένους κοιλιακούς, που έχουν γράμμωση.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr