ΧΟΡΟΣ: 6 άνδρες παίρνουν τις θέσεις τους, όταν η μουσική ξεκινάει κάνεις δεν περίμενε να δει αυτό υπερθέαμα!

img

Στη ρυθμική γυμναστική διαγωνίζονται επί το πλείστον γυναίκες και κορίτσια, αλλά και ένας αυξανόμενος αριθμός ανδρών συμμετέχει σε ορισμένες χώρες.

Οι αθλητές κρίνονται σε μερικές από τις φυσικές τους ικανότητες και δεξιότητες, όπως ο συντονισμός στα χέρια, στο σώμα γενικότερα, ο συντονισμός στο βλέμμα, αλλά και η δύναμη και οι δεξιότητες στις πολεμικές τέχνες, σε αντίθεση με την ευελιξία και το χορό στα οποία δίνουν βάση στη ρυθμική γυμναστική γυναικών.

Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός συμμετεχόντων, που αγωνίζονται ατομικά και ομαδικά και είναι πιο δημοφιλής στην Ασία, ιδιαίτερα στην Ιαπωνία.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσουμε μια τέτοια ομάδα ανδρών που διαγωνίζεται στη ρυθμική γυμναστική. Μαγεύουν στην κυριολεξία το κοινό με τις απόλυτα συγχρονισμένες κινήσεις τους. Αυτοί οι 6 άνδρες είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και το κοινό δεν σταματά να χειροκροτεί για το υπέροχο θέαμα που του προσφέρουν.

Πηδάνε ο ένας πάνω από τον άλλο με απίστευτα άλματα, προσφέροντας ένα από τα πιο συγχρονισμένα θεάματα που θα δείτε ποτέ!

Απολαύστε το εκπληκτικό βίντεο και παρακαλούμε κοινοποιήστε το αν σας αρέσει.ΠΗΓΗ: » fanpage.gr