ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Βάζει τις Μπριζόλες σε Χαμηλή Φωτιά και από πάνω Ρίχνει ΜΟΝΟ 2 Υλικά. Το Αποτέλεσμα; Οι Καλύτερες Μπριζόλες που Φάγατε ποτέ!
Όταν ρωτάτε τους φίλους σας τι κάνει μια χοιρινή μπριζόλα νόστιμη, εκείνοι κατά πάσα πιθανότητα θα σας παροτρύνουν να βάλετε ένα σωρό διαφορετικά βότανα, μπαχαρικά και σάλτσες στη μπριζόλα σας, ώστε να γίνει γευστική. Το χοιρινό κρέας απορροφά εύκολα γεύσεις και γίνεται ζουμερό και τρυφερό σχεδόν κάθε φορά που το μαγειρεύετε.
Σας παρουσιάζουμε την τέλεια συνταγή για τις μπριζόλες σας!
Αυτή η συνταγή από την Cindy Lott, χρειάζεται μόνο τρία συστατικά.
Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:
- χοιρινές μπριζόλες
- κρέμα από κοτόσουπα
- συσκευασμένη σάλτσα ράντσο
Κατ “αρχάς, ξεκινήστε τοποθετώντας τις πλυμένες χοιρινές μπριζόλες μέσα σε ένα ταψί.
Μετά, προσθέστε την κοτόσουπα και νερό.
Και τέλος, βάλτε την σάλτσα ράντσο.
Σιγοψήστε το φαγητό για 6 ώρες. Έτοιμο!
Λαχταριστές!
Δείτε το βίντεο και δοκιμάστε την εκπληκτική συνταγή!
ΠΗΓΗ: » fanpage.gr