ΟΜΟΡΦΙΑ: Εννέα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε όγκο στα μαλλιά!

img

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται πλούσια μαλλιά με όγκο. Αλλά αν η φύση σε αυτό δε σας έχει φερθεί γενναιόδωρα, μην ανησυχείτε: το μπορείτε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με μερικά έξυπνα κόλπα.

1. Χτενιστείτε όταν τα μαλλιά σας είναι τελείως στεγνά.

viraltopnews.gr

Για να μην καταστρέψετε τα μαλλιά σας όσο κάνετε πιστολάκι, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας αντί για τη κανονική βούρτσα. Στεγνώστε τα μαλλιά σας ανασηκώνοντάς τα τις ρίζες. Όταν τα μαλλιά σας στεγνώσουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα για να ολοκληρώσετε το χτένισμα.

2. Κάντε πιο πλούσια την αλογοουρά, χρησιμοποιώντας ένα απλό κλάμερ μαλλιών.

viraltopnews.gr

Για να κάνετε την αλογοουρά σας πιο πλούσια, φτιάξτε μια απλή αλογοουρά ως συνήθως. Στη συνέχεια, χωρίστε την αλογοουρά στη μέση και στερεώστε στη βάση ένα μικρό κλάμερ.  Κρύψτε το κλάμερ με τα υπόλοιπα μαλλιά και η αλοογουρά σας θα είναι διπλάσια σε όγκο.

3. Άλλος εύκολος τρόπος να δώσετε όγκο στην αλογοουρά σας

viraltopnews.gr

Πώς να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο πλούσια αλογοουρά; Εύκολο! Κάντε δύο ξεχωριστές αλογοουρές και στη συνέχεια δέστε τις μαζί με ένα κοινό λαστιχάκι.

4. Δώστε γρήγορα όγκο στα μαλλιά σας φτιάχνοντας δύο κότσους.

viraltopnews.gr

Αν δεν έχετε χρόνο για να κάνετε styling στα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε αυτήν την τεχνική. Μετά το λούσιμο, μαζέψτε τα νωπά μαλλιά σας σε χαμηλούς κότσους και ψεκάστε τους με λίγη λακ. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με σεσουάρ και λύστε τους κότσους.

5. Το ξηρό σαμπουάν βοηθά επίσης να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας.

viraltopnews.gr

Ψεκάστε το σαμπουάν στις ρίζες των μαλλιών, ανά μια μεγάλη τούφα μαλλιών και όχι κατά μήκος των μαλλιών. Για καλύτερο αποτέλεσμα ψεκάστε στο τέλος με λακ.

6. Δώστε όγκο στις πλεξούδες, ανοίγοντάς τις ελαφρώς.

viraltopnews.gr

Μόλις φτιάξετε τη πλεξούδα σας, ξεκινήστε να την ανοίγετε, ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω και τραβώντας και από τις δύο πλευρές τη πλεξούδα. Τέλος, στερεώστε με λακ.

7. Για να δώσετε την εντύπωση ότι έχετε πλούσια μαλλιά, στεγνώστε με σεσουάρ ξανά μετά το φορμάρισμα.

viraltopnews.gr

Μόλις φτιάξετε τα μαλλιά σας, μη φοβηθείτε να τα στεγνώσετε ξανά με πιστολάκι. Ρίξτε το κεφάλι σας προς τα κάτω και κάντε για μερικά λεπτά σεσουάρ. Έτσι θα τελειοποιήσετε το styling και θα αποκτήσετε επιπλέον όγκο.

8. Μην φοβάστε να αλλάξετε και να πειραματιστείτε με τα μαλλιά.

viraltopnews.gr

Η χωρίστρα μπορεί να φαίνεται μια ανούσια λεπτομέρεια, αλλά στην πραγματικότητα έχει μεγάλη σημασία. Η αλλαγή της χωρίστρας είναι πάντα πιο εύκολη όταν έχετε βρεγμένα μαλλιά. Μετά το λούσιμο των μαλλιών τακτοποιήστε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας και στεγνώστε με πιστολάκι. Αν έχετε συνηθίσει να κάνετε τα μαλλιά σας χωρίστε, δοκιμάστε να βάλετε τα μαλλιά από τη μία πλευρά .

9. Αν δεν έχετε χρόνο για styling, ψεκάστε τα μαλλιά με λακ για όγκο.

viraltopnews.gr

Όταν δεν έχετε χρόνο να λουστείτε και να κάνετε styling τα μαλλιά σας, ψεκάστε απλά στις ρίζες λακ ή μους , φουσκώστε τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας.