ΟΜΟΡΦΙΑ: Το μυστικό που πρέπει να ξέρεις για να έχεις περιποιημένα μαλλιά χωρίς κόπο!

img

1. Κάνε μια χαμηλή χωρίστρα για να προσθέσεις έναν αέρα μυστηρίου

Μια χαμηλή χωρίστρα και μαλλιά που πέφτουν στη μία μερικά του προσώπου με τα μαλλιά της άλλης πλευράς πιασμένα πίσω από το αφτί σου, κάνει κάτι από φιλμ νουάρ. Σε συνδυασμό με φουσκωτά, αφράτα μαλλιά, προσθέτει ένα ακατανίκητο je ne sais quoi στην εμφάνισή σου.

2, Αν μαζεύεις τα μαλλιά σου, ρίξε τουφίτσες γύρω από το πρόσωπό σου

Θα δώσει ένα πιο μαλακό, ρομαντικό αποτέλεσμα. Μπορείς επίσης να φουσκώσεις την κορυφή για όγκο και “χαλασμένη” όψη – θυμήσου ως γενικό κανόνα, πως οτιδήποτε αναστατωμένο και χαλασμένο φαίνεται πολύ πιο σέξι από κάτι υπερβολικά στημένο. Υποψιαζόμαστε πως παραπέμπει στην εμφάνιση μετά το κύλισμα στον αχυρώνα!

3. Η τεχνική για να αποκτήσουν όγκο

Ακόμη και τα πιο λεπτά, ίσια μαλλιά μπορούν να πάρουν μια ώθηση με αυτή την τεχνική: τρίψε μια μικρή ποσότητα κρέμα styling στις παλάμες σου και πέρνα την σε όλο το μήκος των μαλλιών σου, μετά κάνε μασάζ με ό,τι έχει απομείνει στις ρίζες σου. Με το χέρι σου χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω, πάνω από το μέτωπό σου και κάνε τη χωρίστρα σου από την άλλη μεριά από τη συνηθισμένη σου. Αν νιώθεις ιδιαίτερα φιλόδοξη, μπορείς να φυσήξεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι για όγκο με μεγαλύτερη διάρκεια.

4. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου

Όταν φτιάχνεις τα μαλλιά σου χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου αντί για βούρτσα για να τα χτενίσεις, αυτό τους δίνει μια απαλή, φυσική υφή που δείχνει ευχάριστη στην αφή. Η βούρτσα συνήθως ισιώνει και μειώνει τον όγκο, κάτι που συνήθως δεν είναι ο στόχος όταν θέλεις ένα αισθησιακό αποτέλεσμα.