ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το ήξερες; Τόσα χρόνια χρησιμοποιούσες λάθος το αποσμητικό για τις μασχάλες!

img

Κάποια πράγματα στην καθημερινή μας ρουτίνα γίνονται σχεδόν μηχανικά και με τα χρόνια έχουν περάσει στις αυτονόητες και απαράλλαχτες συνήθειες μας , όπως το να πλένουμε το πρόσωπό μας και να φοράμε αποσμητικό το πρωί, λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι. Και έρχομαι να σε ρωτήσω πώς θα αισθανόσουν αν ανακάλυπτες οτι κάτι από αυτά, τα «αυτονόητα», που τόοοοσα χρόνια ακολουθούσες πίστά το κάνεις με λάθος τρόπο ή μάλλον υπάρχει λύση να το βελτιώσεις.

Γίνομαι πιο συγκεκριμένη. Είχες αναρρωτηθεί ποτέ πως η ώρα που βάζεις το αποσμητικό σου (aka το πρωί) παίζει ρόλο στο πόσο αποτελεσματικό είναι; Και συνεχίζω… Σύμφωνα με έρευνες, λοιπόν, τα αποσμητικά λειτουργούν καλύτερα όταν τα βάλεις το βράδυ , λίγο πριν πέσεις για ύπνο, μιας και εκείνη τη στιγμή, το δέρμα είναι είναι εντελώς στεγνό και οι ιδρωτοποιοί αδένες λιγότερο ενεργοί, οπότε απορροφάται καλύτερα και υπάρχει χρόνος να αποφευχθεί η εφίδρωση. Διαβάστε παρακάτω…

viraltopnews.gr

Ακόμα και αν συνηθίζεις να κάνεις μπάνιο το πρωί, μπορείς να εφαρμόζεις το αποσμητικό αποβραδίς μίας και η δράση του είναι 24ωρη!

Κι αν ψάχνεις ακόμη ένα λόγο να βάζεις αποσμητικό το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθείς… σκέψου πως αυτή είναι μία καλή λύση να απαλλαγείς από τους λεκέδες του ιδρώτα στα ρούχα σου!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr