ΟΜΟΡΦΙΑ: Ενα δαιμόνιο και απλό τέχνασμα για να δεις αν σου πάνε τα κοντά μαλλιά

img

Τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας, η κάθε γυναίκα έχει αναρωτηθεί, «Θα μου πήγαιναν τα κοντά μαλλιά;» Ωστόσο, πολλές γυναίκες φοβούνται να το τολμήσουν και να κόψουν τις μακριές μπούκλες τους, καθώς αν κάνουν λάθος κούρεμα και δεν τους πάει πρέπει να περιμένουν μήνες μέχρι να μεγαλώνουν τα μαλλιά τους και να έχουν πάλι ένα αξιοπρεπές μήκος.

Σήμερα εμείς πρόκειται να μοιραστούμε μαζί σας ένα δαιμόνιο απλό τέχνασμα που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν τα κοντά μαλλιά θα φαίνονται ωραία πάνω σας.

Η μαγική μέθοδος, που ονομάζεται ο «κανόνας 5.57 εκατοστά (2.25 ιντσών), ανακαλύφθηκε από τον John Frieda , το θρυλικό Άγγλο στυλίστα και ιδρυτή του δικό του εμπορικού σήματος προϊόντων περιποίησης μαλλιών με το ίδιο όνομα. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας χάρακας και ένα μολύβι είναι όλα όσα χρειάζεστε για να προσδιοριστεί αν ένα κοντό κούρεμα θα κολακεύει το μοναδικό σχήμα του προσώπου σας.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

viraltopnews.gr

Τοποθετήστε ένα μολύβι κάτω από το πηγούνι σας σε οριζόντια θέση, στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα χάρακα κάτω από το αυτί σας κατακόρυφα. Θα πρέπει να κάνει μια γωνία 90 °.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες φοβούνται να το τολμήσουν και να κόψουν τις μακριές μπούκλες τους, καθώς αν κάνουν λάθος κούρεμα και δεν τους πάει πρέπει να περιμένουν μήνες μέχρι να μεγαλώνουν τα μαλλιά τους

Μετρήστε την απόσταση από το κάτω μέρος του λοβού του αυτιού σας στο σημείο όπου το μολύβι και ο χάρακας θα τέμνονται. Εάν αυτό το ύψος είναι μικρότερο από , τότε το πρόσωπό σας είναι κατάλληλο για κοντά μαλλιά. Αν είναι μεγαλύτερο από 5.57 εκατοστά (2.25 ίντσες), τότε μακριά μαλλιά θα είναι πιο κολακευτική επιλογή για εσάς.

Δείτε πως λειτουργει αυτό το τέχνασμα στα πρόσωπα της Michelle Williams και της Liv Tyler

viraltopnews.gr

Τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν στο πρόσωπό της Michelle τέλεια, ενώ η Liv μοιάζει πανέμορφη με μακριά μαλλιά. «όλα έχουν σχέση με τις γωνίες,» λέει ο John Frieda.

Οι στυλίστες λένε οτι η μέθοδος αυτή είναι αξιόπιστη και ακριβής. Έτσι, αν σκέφτεστε να κοντύνετε τα μαλλιά σας, ένας χάρακα και ένα μολύβι είναι αρκετά για να μετρήσετε αναλογίες πρόσωπό σας. Ή απλά αγνοήστε όλους τους κανόνες και να κάνετε ό, τι σε κάνει ευτυχισμένες!