ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Συνταγή της στιγμής για τα αντιαισθητικά σπυράκια

img

Και εκεί που ετοιμάζεσαι και κάνεις τα μποτέ σου για το σούπερ ραντεβού σου την επομένη, να σου το μοχθηρό σπυράκι!! Πανικός,,,,

Δε χρειάζεται να μου αγχώνεστε! Σας έχω την πιο εύκολη και δοκιμασμένη συνταγή για να εξαφανιστεί σε ένα μόνο βράδυ, είτε είναι στην αρχή του ή σε πιο προχωρημένο στάδιο, αρκεί να μην το σπάσετε!

Απλά συνδυάζουμε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο τσαγιόδεντρο, 1 σταγόνα θυμάρι (τύπου linalol) ή μια σταγόνα λεβάντα με λίγη πράσινη άργιλο. Προσθέτουμε ελάχιστο νερό να γίνει πηκτή πάστα και 2 σταγόνες λάδι από μαύρο κύμινο (αν δε βρούμε παραλείπουμε το βήμα αυτό).

Με το δάκτυλό μας βάζουμε μικρή ποσότητα απευθείας πάνω στο σπυράκι. Το αφήνουμε να ξεραθεί , ιδανικά όλο το βράδυ και το πρωί…θαύμα, εξαφανίστηκε το πρόβλημα.

Αντιμετωπίζει ιδανικά τα σπυράκια πριν από την έμμηνο ρύση.

Για να σας φτιάξω οποιαδήποτε παρασκευή επιθυμείτε επικοινωνείστε μαζί μου μέσω της σελίδας μου στο Facebook byolycosmetics.Τώρα και στο instagram!
Ζητήστε και σεις τα δικά σας μοναδικά προϊόντα ομορφιάς!

Στη φωτογραφία βλέπετε λοσιόν καθαρισμού για λιπαρό δέρμα με ανθόνερο αγγουριού και εκχύλισμα αχιλλέας αλλά και μια κρέμα ιδανική για λιπαρό δέρμα με πρόπολη. Συνδυαστικά με ένα αφρώδες καθαριστικό ειδικά για την αντιμετώπιση της λιπαρότητας το δέρμα σας θα μεταμορφωθεί.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr