ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Πείτε αντίο στους ρευματισμούς και τους πόνους στις αρθρώσεις με αυτή τη σπιτική θεραπεία!

img

Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να είναι πολύ επώδυνος, έτσι εμείς  σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτή τη φυσική θεραπεία, η οποία θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τον πόνο μέσα σε λίγα λεπτά. . Αυτή η σπιτική θεραπεία είναι φτιαγμένη με κόκκινες καυτερές πιπεριές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την κυκλοφορία του αίματος και θα σας θεραπεύσουν αποτελεσματικά από τη ριζίτιδα, τη μυοσίτιδα, τη νευραλγία ,τους ρευματισμούς και τους πόνους στις αρθρώσεις.

Αυτή η θεραπεία εξαντλεί τα τριχοειδή αγγεία, αυξάνει το μεταβολισμό, επηρεάζει την διαδικασία αναγέννησης  του δέρματος και αυξάνει την αρτηριακή κυκλοφορία στις επιφανειακές περιοχές του δέρματος.

ΣΥΝΤΑΓΗ :

Συστατικά:

  • 10 φρέσκες κόκκινες καυτερές πιπεριές
  • 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • ένα αεροσταγές βάζο

Αυτή η θεραπεία είναι η καλύτερη λύση για το πόνο στις αρθρώσεις και τους ρευματισμούς! Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Διαδικασία παρασκευής:

Πρώτα πλένετε τις πιπεριές, τις κόβετε σε κομμάτια και τις βάζετε μέσα σε ένα μπλέντερ. .Βάλτε το μείγμα στο βάζο, και ρίξτε σε αυτό το λάδι. Αφήστε το να καθίσει σε ένα σκοτεινό μέρος..Μετά από 7 ημέρες θα πρέπει να στραγγίξετε το περιεχόμενο του βάζου μέσα από ένα τουλπάνι.

Oι λιωμένες πιπεριές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καρύκευμα, και το λάδι  μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ένα μασάζ σώματος και ως θεραπεία για το πόνο στις αρθρώσεις και στους ρευματισμούς.’

Εφαρμογή :

  • Θα πρέπει να τρίβετε το λάδι αυτό αρκετές φορές στην περιοχή του σώματος σας που αισθάνεστε πόνο.
  • Μετά το τρίψιμο πρέπει να φορέσετε ζεστές κάλτσες εάν ο πόνος σας είναι σε στα πόδια, ή να ζεστάνετε τις υπόλοιπες περιοχές του πόνου. Μετά την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να σας καίει, αλλά είναι υποφερτό και δεν προκαλεί εγκαύματα.
  • Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα μετά την πρώτη κιόλας εφαρμογή , αλλά για καλύτερα αποτελέσματα  θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη θεραπεία αρκετές φορές μέσα στην ημέρα και στη συνέχεια μετά από ένα ή δύο μήνες η διαδικασία μπορεί να γίνεται μία φορά την εβδομάδα μόνο αν έχει μειωθεί ο πόνος στις αρθρώσεις.

Αυτή η θεραπεία είναι η καλύτερη λύση για το πόνο στις αρθρώσεις και τους ρευματισμούς! Μια δοκιμή θα σας πείσει!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr