ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βάζει Ένα Σαπούνι Κάτω Από Το Σεντόνι… – Ο Λόγος Που Το Κάνει Είναι Απίστευτος!

img

Το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών και οι μυικές κράμπες συμβαίνουν κατά κύριο λόγο το βράδυ, ενώ προσπαθείτε να κοιμηθείτε. Μπορεί να γίνουν εξαιρετικά επώδυνες και δύσκολες στην αντιμετώπιση.

Το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών είναι μια νευρολογική διαταραχή, η οποία προκαλεί δυσάρεστες αισθήσεις στα πόδια ενώ το άτομο ξεκουράζεται. Η πηγή του προβλήματος είναι άγνωστη, αλλά υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που έχουν συνδεθεί με αυτά τα συμπτώματα. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η νεφρική ανεπάρκεια, η κατανάλωση αλκοόλ, η χρήση φαρμάκων και η εγκυμοσύνη.

Οι νυχτερινές κράμπες στα πόδια είναι ένα επίσης πολύ ενοχλητικό πρόβλημα, όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε. Όμως, σε αντίθεση με το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών, το να αλλάξετε θέση στα πόδια σας δεν θα μειώσει τη δυσφορία. Αντίθετα, ο πόνος θα αυξηθεί σημαντικά. Οι κράμπες στα πόδια συνήθως συμβαίνουν λόγω της υπερβολικής άσκησης, της ανεπάρκειας σε βιταμίνες και μέταλλα και της αφυδάτωσης.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα. Μερικοί από αυτούς είναι το μασάζ, ένα ζεστό μπάνιο ή ντους, η σωστή διατροφή και το να πίνετε πολύ νερό. Μια άλλη, πολύ αποτελεσματική λύση είναι η εξής:

Τοποθετήστε ένα σαπούνι κάτω από το σεντόνι σας!

Σωστά διαβάσατε. Το 42% των ανθρώπων που υποφέρουν από το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών ή από μυικές κράμπες, χρησιμοποιούν αυτή την παράξενη μέθοδο για να απαλλαγούν από το πρόβλημα.

Γιατί λειτουργεί; Οι γιατροί δεν είναι σίγουροι, αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι το μαγνήσιο που περιέχει το σαπούνι είναι το κλειδί. Και αυτό συμβαίνει επειδή η ανεπάρκεια μαγνησίου είναι η κύρια αιτία εκδήλωσης και των δύο αυτών παθήσεων.

Ο Dr. Oz προτείνει σαπούνι λεβάντας καθώς βοηθά στη χαλάρωση των μυών με το φυσικό άρωμά του. Εάν αποφασίσετε να βάλετε κι εσείς σαπούνι στο κρεβάτι σας, φροντίστε να είναι φυσικό και αρωματισμένο με κάποιο αιθέριο έλαιο.

Μάθετε ακόμη περισσότερα, στο βίντεο που ακολουθεί:


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr