ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Τι λένε τα αυτιά για την υγεία σας; Μπορείτε να εντοπίσετε οποιαδήποτε ασθένεια ανάλογα το σχήμα και το χρώμα τους

img

Το αυτί είναι είναι το εξωτερικό τμήμα του ακουστικού συστήματος, και παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη σύλληψη των ηχητικών δονήσεων και στην ανακατεύθυνση τους στο αυτί.

Γνωρίζατε ωστόσο, οτι παρατηρώντας το σχήμα αλλά και το χρώμα των αυτιών σας μπορείτε να ανιχνεύσετε ακόμη και μια ασθένεια;
Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα που λένε τα αυτιά σας για εσάς..

Τι πρέπει να ξέρετε, για αυτά που αποκαλύπτουν τα αυτιά σας;

1. ) Αυτά προσδιορίζουν την γενεσιολογία σας .

Αν τα αυτιά βρίσκονται  κοντά στο λαιμό αυτό σημαίνει ότι το άτομο που τα έχει αυτά, ανήκει στο υπολειπόμενο γονίδιο, ενώ εάν τα αυτιά είναι μακριά από το λαιμό αυτό σημαίνει ότι το άτομο που τα έχει είναι μέρος του κυρίαρχου γονιδίου.

2.) Λειτουργούν ως »ταυτότητα».

Τα αυτιά μπορεί επίσης να λειτουργήσουν σαν ένα δακτυλικό αποτύπωμα, επειδή το σχήμα τους δεν αλλάζει ποτέ, αλλά αυξάνονται μόνο σε μέγεθος κατά τη διάρκεια των χρόνων.

Αν τα αυτιά σας είναι κόκκινα τον τελευταίο καιρό, αυτό μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα των νεφρών.

3.) Προειδοποιούν  για στεφανιαία νοσήματα .

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα με μια αύλακα που διασχίζει το λοβό του αυτιού είναι πιο πιθανό να έχουν στεφανιαία νόσο.

4.) Προειδοποιούν για την έλλειψη βιταμινών και ασβεστίου.

Εάν παρατηρήσετε ότι τα αυτιά σας είναι πολύ χλωμά σε σύγκριση με το υπόλοιπο σώμα σας, αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή οι βιταμίνες και το ασβέστιο βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

5.) Προειδοποιούν για σχετικά προβλήματα στα νεφρά.

Αν τα αυτιά σας είναι κόκκινα τον τελευταίο καιρό, αυτό μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα των νεφρών.

6.) Προειδοποιούν για εγκεφαλικό προβλήματα

Όταν τα αυτιά φαίνονται κόκκινα και φουντωμένα, αυτό μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα του εγκεφάλου.

Είναι πολύ σημαντικό να δίνετε προσοχή στα αυτιά σας, διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να εντοπίσετε διάφορα προβλήματα στην ώρα τους και να τα διορθώσετε ή να τα αντιμετωπίσετε όσο το δυνατόν συντομότερα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr