ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Μην το κάνετε αυτό ποτέ πριν το σεξ… Μπορεί να απειλήσει ακόμη και την υγεία σας

img

Αυτή είναι μια συμβουλή που έχετε ακούσει πολλές φορές, είναι πιθανόν να μην είναι σωστή , και μπορεί να σας στοιχίσει.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ακούσει ότι θα πρέπει να αδειάζουν την κύστη πριν από τη σεξουαλική επαφή προκειμένου να μειωθεί ο κινδύνος ανάπτυξης λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος .
Αλλά,  σύμφωνα με τους ουρολόγους, αυτό είναι το αντίθετο από αυτό που πρέπει να κάνουμε.

Ένας ουρολόγος, δήλωσε ότι η ούρηση πριν από το σεξ είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και πρέπει να εξηγήσουμε στις γυναίκες το γιατί…

Στο να πάτε στην τουαλέτα πριν το σεξ είναι ένα τεράστιο «ΟΧΙ», αλλά η ούρηση μετά το σεξ είναι πολύ σημαντική.

Κατά τη διάρκεια του σεξ, τα βακτήρια από τον κόλπο μπορούν να μετακινηθούν στην ουρήθρα. Η ούρηση μπορεί να μετακινήσει τα βακτήρια, αλλά αν δεν θέλετε να πάτε στην τουαλέτα αμέσως μετά το σεξ, τα βακτήρια μπορεί να είναι ήδη στο δρόμο για την ουροδόχο κύστη και να αναπτύξουν έτσι μια μόλυνση.

Ένας ουρολόγος, δήλωσε ότι η ούρηση πριν από το σεξ είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και πρέπει να εξηγήσουμε στις γυναίκες γιατί…

Πώς να αποφύγετε τη μόλυνση;

Μερικά λιπαντικά που βρίσκονται στο προφυλακτικό, μπορεί να οδηγήσουν σε ερεθισμό , το οποίο  μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις. Αν νομίζετε ότι αυτό φταίει, προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε  προφυλακτικά χωρίς λιπαντικά.

Συμβουλές:

1.) Πιείτε άφθονο νερό για να αποφύγετε την αφυδάτωση και να βοηθήσετε τα βακτήρια να εξαλειφθούν μέσω του ουροποιητικού συστήματος σας .Πηγαίντε στην τουαλέτα, το συντομότερο αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε να ουρήσετε, καθώς είναι καλύτερο από το να κρατάτε τα ούρα.

2.) Σκουπίστε την ευαίσθητη περιοχή σας, από μπροστά προς τα πίσω.

3.) Κρατήστε την σωστή  υγιεινή σας και πλύντε τα γεννητικά όργανα σας καθημερινά, καθώς και πριν αλλά και μετά το σεξ.

4. ) Αδειάστε την ουροδόχο κύστη σας μετά το σεξ.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr