ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Φτιάξτε το δικό σας «Μαγικό» Στοματικό Διάλυμα και Εξαφανίσετε την Πλάκα από τα δόντια σας σε μόλις μία Εβδομάδα!

img

Ίσως να μην έχετε επίγνωση του γεγονότος ότι η στοματική υγεία σας καθορίζει πραγματικά τη γενική υγεία του οργανισμού σας. Μια ζωτικής σημασίας διαδικασία για την υγιεινή του στόματος είναι η χρήση στοματικού διαλύματος.

Μειώνει την παρουσία της πλάκας, ενώ βοηθά στην καταπολέμηση των βακτηρίων που υπάρχουν στο στόμα μας. Είναι στην πραγματικότητα το τελικό βήμα για την απομάκρυνση βακτηρίων και μικροβίων. Επιπλέον, αφήνει το στόμα καθαρό και την αναπνοή φρέσκια.

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα χρήσης ενός σπιτικού στοματικού διαλύματος:

 • Είναι φτηνό! Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό στοματικό διάλυμα και να έχετε θαυμάσια αποτελέσματα.
 • Μπορείτε να επιλέξετε τα συστατικά του! Μπορείτε να αφαιρέσετε την πέτρα με απολύτως ασφαλή και φυσικά συστατικά.
 • Δεν περιέχει χημικά! Τα εμπορικά προϊόντα είναι φορτωμένα με πολυάριθμα πρόσθετα όπως βλαβερές χημικές ουσίες, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και αρώματα.

Σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε τη συνταγή ενός αποτελεσματικού, ανέξοδου σπιτικού στοματικού διαλύματος, με βάση τη σόδα φαγητού, το οποίο θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε την πέτρα, την πλάκα και να έχετε ένα λευκό και υγιές χαμόγελο.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι σίγουρα ένα από τα πιο ισχυρά και καλύτερα καθαριστικά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης της στοματικής υγιεινής.

Δίνει ισχυρή λεύκανση και έχει ιδιότητες κατά των λεκέδων, γι “αυτό χρησιμοποιείται συχνά για το βούρτσισμα των δοντιών. Επίσης, η αντιβακτηριακή του δράση εξαλείφει την πέτρα, την πλάκα, τα μικρόβια και την κακή αναπνοή.

Δείτε πώς να προετοιμάσετε αυτό το στοματικό διάλυμα:

Θα χρειαστείτε:

 • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
 • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
 • ½ φλιτζάνι υπεροξείδιο του υδρογόνου
 • 1 φλιτζάνι κρύο νερό
 • ½ φλιτζάνι χλιαρό νερό
 • Οδοντόβουρτσα
 • Οδοντογλυφίδες
 • Οδηγίες:Ανακατέψτε το αλάτι και τη σόδα. Στη συνέχεια, βρέξτε την οδοντόβουρτσα σε ζεστό νερό. Απλώστε το μείγμα πάνω της και τρίψτε τα δόντια. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε την διαδικασία για δύο λεπτά.

  Στη συνέχεια, ανακατέψτε υπεροξείδιο του υδρογόνου με ζεστό νερό και ξεπλύνετε το στόμα σας για ένα λεπτό.

  Στο τέλος, χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να αφαιρέσετε την πέτρα ανάμεσα από τα δόντια σας. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.
  Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα.

  Πρόσθετες συμβουλές:

  Να θυμάστε ότι δεν πρέπει ποτέ να καταπίνετε στοματικό διάλυμα.

  Για βέλτιστη στοματική υγεία, φροντίστε να βουρτσίζετε τα δόντια τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα.

  Τα πικάντικα τρόφιμα διεγείρουν την λειτουργία των σιελογόνων αδένων και το σάλιο απολυμαίνει φυσικά την στοματική κοιλότητα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr