ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Tρία tips για να χάσεις βάρος… τεμπελιάζοντας!

img

Η άμεση απώλεια βάρους είναι συνδεδεμένη στο μυαλό μας με κοπιώδη άσκηση και σκληρή δίαιτα. Πριν καν, λοιπόν, μπούμε σε διαδικασία και για τα δύο, έχουμε ήδη… κουραστεί.

Το μυστικό κρύβεται “στο μέτρο”, στο πρόγραμμα, στην πειθαρχία. Το σώμα μας συμβαδίζει με τους ρυθμούς της ζωής μας. Όταν εκείνοι είναι αφόρητοι, όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα και η διατροφή μας περνά σε δεύτερη μοίρα -σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή- είναι εύλογο τα κιλά να αυξάνονται και εμείς να μην έχουμε την διάθεση να ασχοληθούμε με αυτά, αλλά με την ευχαρίστηση της στιγμής που μπορεί να φέρει ένα πλούσιο γεύμα. Η απώλεια κιλών μπορεί να είναι εφικτή με απλούς τρόπους που δεν κοστίσουν ούτε χρήματα, ούτε ενέργεια. Χάστε βάρος χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο. Συγκεκριμένα με τους παρακάτω τρεις.

1) Μείωσε την ποσότητα φαγητού

viraltopnews.gr

Η λαιμαργία είναι κακός σύμβουλος και εχθρός της ευεξίας. Αν πιστεύεις ότι γεμίζοντας το πιάτο σου θα καταφέρεις να δεις αποτέλεσμα, κάνεις λάθος. Δεν λέμε να απορρίψεις κάποια ομάδα τροφών, απλά να έχει μέτρο η ποσότητα που θα καταναλώσεις. Πολλές φορές τρώμε φαγητό ακατάσχετα χωρίς πραγματικά να πεινάμε και να το έχουμε ανάγκη.

2) Πες ναι στο νερό

viraltopnews.gr

Βάλε μεγάλες ποσότητες νερού στην καθημερινότητά σου. 1 ή 2 ποτήρια μέσα στην ημέρα δεν βοηθούν στο στόχο του. Όσο περισσότερες τοξίνες αποβάλλεις μέσα στην ημέρα, τόσο πιο ευέλικτη και ευδιάθετη θα αισθάνεσαι.

3) Σνακ μαζί σου

viraltopnews.gr

Έχε μαζί σου σνακ για ενέργεια και μην περιμένεις να καταναλώσεις το κύριο γεύμα της ημέρας και μόνο, για να δεις αποτέλεσμα. Δεν μιλάμε για σνακ με ζάχαρη ή τρανς λιπαρά. Φρούτα, ξηροί καρποί, μπάρες ενέργειας είναι ό,τι χρειάζεσαι. Θα δεις αποτελέσματα άμεσα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr