ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Οι Γιατροί του είπαν πως δεν ξαναδουλέψει αν δεν κάνει εγχείρηση. Τότε δοκίμασε ΑΥΤΟ το Γιατροσόφι. Δείτε τα απίστευτα αποτελέσματα!

img

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας την καταπληκτική ιστορία ενός 44χρονου άντρα που κατάφερε να αποφύγει την εγχείρηση στο γόνατό του με τη βοήθεια μόνο 2 συστατικών!

Ο Tuzlak Elvir D. είχε χρόνιους πόνους στο γόνατο, ως αποτέλεσμα εκτεταμένης ορθοστασίας επί 8 μήνες. Μετά την επίσκεψη σε ένα γιατρό, του είπαν ότι δεν θα είναι σε θέση να σταθεί και πάλι εκτός αν κάνει χειρουργική επέμβαση. Επειδή όμως ήθελε να αποφύγει το χειρουργείο με κάθε κόστος, άρχισε να ψάχνει για μια φυσική θεραπεία. Μία ηλικιωμένη κυρία που συνάντησε τον συμβούλεψε να δοκιμάσει αυτήν την θεραπεία, χρησιμοποιώντας μόνο 3 φλιτζάνια μηλόξυδο και 1 φλιτζάνι αλάτι.

Του είπε να τα αναμίξει και στη συνέχεια να βουτήξει ένα κομμάτι ύφασμα ή γάζα στο μείγμα και να το τυλίξει γύρω από την επώδυνη περιοχή για μια ολόκληρη μέρα. Χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο για 7 ημέρες και ο πόνος εξαφανίστηκε! Ο Elvir είπε ότι τα γόνατά του είχαν αναρρώσει πλήρως!

Η σωστή του στάση σώματος εξαρτάται από τα γόνατα. Οι αρθρώσεις αυτές υποστηρίζουν την κίνηση των ποδιών, το περπάτημα, το τρέξιμο κλπ. Καθώς μεγαλώνουμε, η σωστή λίπανση των αρθρώσεων μειώνεται, κάνοντας τους συνδέσμους και τους τένοντες λιγότερο ευέλικτους. Καθώς όμως η λίπανση είναι μια φυσική διαδικασία, το μόνο που έχετε να κάνετε για να αποφευχθεί η απώλειά της είναι να δοκιμάσετε φυσικές θεραπείες όπως αυτή που προτείνουμε σε αυτό το άρθρο.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr