ΟΜΟΡΦΙΑ: Οι είκοσι καλύτερες πόζες για να φαίνεστε όμορφες σε κάθε φωτογραφία!

img

Αυτό το post θα βοηθήσει, όχι μόνο τους φωτογράφους που ψάχνουν έμπνευση, αλλά και όλες τις κυρίες εκεί έξω που θέλουν να φαίνονται όμορφες σε κάθε φωτογραφία. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες πόζες που αναδεικνύουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας και κρύβουν ακόμα και τις πιο φανερές ατέλειες. Γίνετε κι εσείς ένα supermodel!

1. Αυτή είναι μια εξαιρετική γωνία που σας κάνει  να φαίνεστε πάντα πιο αδύνατη. Η κοπέλα γυρίζει με τη μια πλευρά στην κάμερα, με το πηγούνι της να είναι προς τα κάτω και οι ώμοι της ελαφρώς σηκωμένοι.

viraltopnews.gr

 

2. Συχνά, οι πιο απλές στάσεις αποδεικνύονται ότι είναι οι καλύτερες. Εδώ, η κοπέλα θα πρέπει να αφήσει το σωματικό της βάρος στο ένα πόδι, λυγίζοντας ελαφρά τη συνολική στάση της, έτσι ώστε η σιλουέτα της να έχει το σχήμα του s.

viraltopnews.gr

 

3. Εδώ η κοπέλα έχει ακουμπήσει ελαφρά σε μία κατακόρυφη επιφάνεια, όπως ένας τοίχος ή ένα δέντρο, με τα δύο χέρια. Αυτή είναι μια καλή στάση για τη λήψη φωτογραφίας – πορτρέτου.

viraltopnews.gr

 

4. Αν το μοντέλο έχει μακριά μαλλιά, θα προτείναμε να βγάλει μια φωτογραφία εν κινήσει. Ένας καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να γυρίσει το κεφάλι της απότομα.

viraltopnews.gr

 

5. Αυτή είναι ένα όμορφη, άνετη πόζα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη λήψη φωτογραφιών στο σπίτι, σε ένα στούντιο, και σε πολλές άλλες τοποθεσίες.

viraltopnews.gr

6. Αυτή είναι μια εξαιρετική στάση για τη στιγμή που το μοντέλο κάθεται σε έναν καναπέ.

viraltopnews.gr

7. Αυτή είναι μια θαυμάσια επιλογή για φωτογραφίες στις οποίες το μοντέλο κάθεται στο έδαφος.

viraltopnews.gr

8. Αυτή η στάση είναι ιδανική για μια καλλιτεχνική φωτογραφία.

viraltopnews.gr

9. Πιστεύεται ότι σταυρωμένα τα χέρια και τα πόδια δημιουργούν ένα ψυχολογικό φράγμα μεταξύ των ανθρώπων, και ως εκ τούτου δεν συνιστάται για φωτογραφίες. Ωστόσο, αξίζει να δοκιμάσετε ένα πλάνο όπου το μοντέλο έχει τα χέρια διπλωμένα στο στήθος.

viraltopnews.gr

10. Ωστόσο, δεν χρειάζεται πάντα να ανησυχείτε  για το πού να βάλετε τα χέρια σας. Είναι απόλυτα θεμιτό να τα αφήσετε ελεύθερα. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια, αν θυμηθούμε ότι το σωματικό βάρος θα πρέπει πάντα να είναι μόνο στο ένα πόδι.

viraltopnews.gr

11. Αυτή η στάση είναι ιδανική για ολόσωμη φωτογραφία. Τα χέρια της κοπέλας είναι τοποθετημένα στις τσέπες της.

viraltopnews.gr

12. Η τοποθέτηση των χεριών πίσω από την πλάτη είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα για φωτογραφία, η οποία δίνει στο μοντέλο μια ανοιχτή, ειλικρινή ματιά. Η επιλογή είναι επίσης ιδανική όταν ακουμπάτε στον τοίχο.

viraltopnews.gr

13. Είναι καλή ιδέα επίσης να ακουμπάει κάπου το μοντέλο. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για εξωτερικούς χώρους.

viraltopnews.gr

14. Άλλη μια ιδέα για ολόσωμη φωτογραφία. Αυτή την αγαπάμε λίγο περισσότερο γιατί αναδεικνύει τη θηλυκότητα του μοντέλου.

viraltopnews.gr

15. Άλλη μια ενδιαφέρουσα στάση. Το μοντέλο θα πρέπει να σηκώσει ελαφρά το πάνω μέρος του σώματός του, ενώ το κεφάλι θα πρέπει να έχει κλίση προς τα κάτω. Τα πόδια πρέπει να είναι λυγισμένα και σταυρωτά, όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

viraltopnews.gr

16. Μια πραγματικά όμορφη πόζα που αναδεικνύει τη θηλυκότητα του μοντέλου.

viraltopnews.gr

17. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξει κάποιος με αυτή στάση είναι η θέση των ποδιών. Επίσης, το μοντέλο θα πρέπει να φοράει ψηλά τακούνια για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

viraltopnews.gr

18. Μια όμορφη και συναισθηματική στάση. Η κοπέλα θα πρέπει να είναι γονατιστή, αλλά να μην ακουμπάει πολύ στα πόδια της. Θα πρέπει το βλέμμα της, επίσης, να περνάει από τον ώμο της.

viraltopnews.gr

19. Μια εξαιρετική στάση για τη λήψη ολόσωμης φωτογραφίας σε τοίχο. Η πλάτη του μοντέλου θα πρέπει να είναι στο κέντρο της εικόνας.

viraltopnews.gr

20. Τέλος, έχουμε αυτή την εξαιρετικά κομψή στάση. Το μοντέλο θα πρέπει να κλίνει ελαφρώς προς τα εμπρός, ενώ κάθεται στην άκρη του καναπέ ή του κρεβατιού.

viraltopnews.gr