ΟΜΟΡΦΙΑ: Επτασφράγιστα μυστικά για το τέλειο μακιγιάζ απαραίτητα σε κάθε γυναίκα!

img

Όλες οι γυναίκες ξέρουν ότι η δημιουργία ενός άψογου μακιγιάζ  είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση. Απαιτεί πολλή προσπάθεια, χρόνο και δεξιότητες. Ακόμα και μετά από ώρες μπροστά σε έναν καθρέφτη και βλέποντας δεκάδες βίντεο tutorials με μακιγιάζ, το αποτέλεσμα μπορεί να λιγότερο των προσδοκιών.

Συλλέξαμε τα πιο πολύτιμα κόλπα για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το τέλειο μακιγιάζ χωρίς κόπο.

Εφαρμόστε πρώτα τις σκιές, και στη συνέχεια το μέικαπ

viraltopnews.gr

Αν θέλετε να κάνετε μακιγιάζ με σκιές ματιών, τότε είναι καλύτερα να κάνετε αυτό πριν από την εφαρμογή του μέικαπ . Αν οι σκιές πέσουν στην επιδερμίδα σας ή θελήσετε να διορθώσετε κάποια λάθη, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε τις σκιές, χωρίς να αλλοιώσετε την απόχρωση του προσώπου.

Δώστε την εντύπωση των πλούσιων χειλιών

viraltopnews.gr

Εφαρμόστε με ένα μολύβι το περίγραμμα των χειλιών και στη συνέχεια εφαρμόστε κραγιόν. Στη συνέχεια, απλώστε το concealer και γύρω από τα χείλη και το highlighter όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία για να δημιουργήσετε την εντύπωση πιο πλούσιων χειλιών.

Μην πλησιάζετε κοντά σε καθρέφτη όταν φτιάχνετε τα φρύδια σας

viraltopnews.gr

Κάντε μερικά βήματα προς τα πίσω από τον καθρέφτη, όταν τονίζετε τα φρύδια σας. Έτσι θα δείτε την εικόνα του προσώπου σας συνολικά και δε θα τα ζωγραφίσετε υπερβολικά.

Χρησιμοποιήστε ένα χαρτομάντιλο όταν εφαρμόζετε κραγιόν

viraltopnews.gr

Εφαρμόστε μία στρώση κραγιόν, και στη συνέχεια, πατήστε με τα χείλη σας μια χαρτοπετσέτα. Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα δεύτερο στρώμα . Έτσι το κραγιόν θα διαρκέσει πολύ περισσότερο και δεν θα μείνει στα δόντια.

Ξεπλύνετε την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς προσπάθεια

viraltopnews.gr

Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι δύσκολη στην αφαίρεσή της, ακόμη και με τα κατάλληλα προϊόντα. Για να διευκολύνετε τη διαδικασία, εφαρμόστε μια στρώση από μια συμβατική μάσκαρα , και μια δεύτερη στρώση αδιάβροχης.

Αντικαταστήστε το concealer

viraltopnews.gr

Αν δεν έχετε concealer για να κρύψετε τις ατέλειες του δέρματος, ανακατέψτε λίγη πούδρα, κρέμα ημέρας και μέικαπ και εφαρμόστε στα επιθυμητά σημεία.

Δώστε στον εαυτό σας ξεκούραστη εμφάνιση

viraltopnews.gr

Απλώστε concealer στην περιοχή που φαίνεται στην φωτογραφία, για να δώσετε στο πρόσωπό σας μια φρέσκια και ξεκούραστη εμφάνιση.

Εφαρμόστε συμπαγή πούδρα

viraltopnews.gr

Αν το παρακάνετε με το bronzer ή το ρουζ, εφαρμόστε σε αυτές τις ζώνες συμπαγή πούδρα, που θα ταιριάζει στο χρώμα του δέρματός σας.

Χρησιμοποιήστε κραγιόν ως ρουζ

viraltopnews.gr

Αν ξεμείνατε από ρουζ, τότε το αγαπημένο σας κραγιόν θα κάνει την ίδια δουλειά με αυτό. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα και απλώστε καλά στα ζυγωματικά.

Μετατρέψτε τις σκιές σε eyeliner

viraltopnews.gr

Εφαρμόστε την αγαπημένη σας απόχρωση σκιάς με υγρό πινέλο, και θα αποκτήσετε παρόμοιο αποτέλεσμα με το eyeliner.

Καθαρίστε το βουρτσάκι πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρα

viraltopnews.gr

Για να μην αποκτήσετε κόμπους στις βλεφαρίδες πριν από την εφαρμογή της μάσκαρας,καθαρίστε το βουρτσάκι σε μια χαρτοπετσέτα.

Κρύψτε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

viraltopnews.gr

Για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, απλώστε λίγο κόκκινο κραγιόν με ένα πινέλο στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε concealer στην ίδια περιοχή.

Κάντε βλεφαρίδες πιο πλούσιες

viraltopnews.gr

Απλώστε τη μάσκαρα, ξεκινώντας από τις ρίζες των βλεφαρίδων , και ανασηκώντε το βουρτσάκι προς τα πάνω. Έτσι οι βλεφαρίδες θα φαίνονται πιο ογκώδεις και πιο μακριές.

Δημιουργήστε ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ

viraltopnews.gr

Για να δημιουργήσετε ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ , εφαρμόστε μια βάση κρέμας ή ουδέτερο highlighter στα μάγουλα, τα βλέφαρα και τα χείλη.

Χρησιμοποιήστε concealer για να διορθώσετε τυχόν λάθη

viraltopnews.gr

Αν δεν μπορείτε να εφαρμόσετε τέλεια το eyeliner, διορθώστε τις μικρές ατέλειες χρησιμοποιώντας concealer, και μην προσπαθείτε να τα σβήσετε.