ΟΜΟΡΦΙΑ: Σταμάτα να κουρεύεις τα «καμμένα» μαλλιά σου – Σπιτικές μάσκες για την ψαλίδα!

img

Η ψαλίδα είναι ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες ιδιαίτερα αν έχουν μακριά μαλλιά. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε 5 σπιτικές μάσκες για την ψαλίδα από εντελώς φυσικά συστατικά, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν στην παρεμπόδιση της δημιουργίας της ψαλίδας καθώς επίσης και στον περιορισμό του φαινομένου. Δηλαδή πρόκειται για μάσκες μαλλιών που βοηθούν τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταπολέμηση. Επίσης περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά που δυναμώνουν τόσο την τρίχα όσο και τη ρίζα.

Μάσκα μαλλιών για την ψαλίδα με μαγιονέζα

Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα, 1 κρόκο αυγού και 1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και εφαρμόστε στα μαλλιά σας για μισή ώρα. Για καλύτερα αποτελέσματα φορέστε ένα σκουφάκι. Έπειτα ξεπλύνετε με δροσερό νερό. Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια: 

Μάσκα μαλλιών για την ψαλίδα με μέλι

Ζεστάνετε (όχι πολύ καυτό) 2 κουταλιές της σούπας μέλι με 3 κουταλιές ελαιόλαδο. Αναμείξτε και απλώστε στις άκρες των μαλλιών σας. Αφήστε το μείγμα να δράσει για 20 λεπτά.

Μάσκα μαλλιών για την ψαλίδα με μπύρα

Πάρτε 1 μπουκάλι μπύρα και περιλούστε τα μαλλιά σας με αυτό. Αφήστε τη μπύρα να δράσει για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Μάσκα μαλλιών για την ψαλίδα με αβοκάντο

Πολτοποιήστε 1 ώριμο αβοκάντο και αναμείξτε τον πολτό με 2 κουταλιές της σούπας ζεστό ελαιόλαδο. Απλώστε στα μαλλιά σας και αφήστε να δράσει για περίπου 30 λεπτά φορώντας ένα σκουφάκι.

Μάσκα μαλλιών για την ψαλίδα με παπάγια

Πολτοποιήστε μια ώριμη παπάγια και προσθέστε 1/2 κούπα γιαούρτι πλήρες. Αναμείξτε το μείγμα και απλώστε το στα μαλλιά σας για περίπου 30 λεπτά. Για καλύτερα αποτελέσματα φορέστε ένα σκουφάκι.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr