ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Έχετε γρατζουνιές στο αυτοκίνητο; Δείτε πώς να τις επισκευάσετε πανεύκολα με το αντισκωριακό σπρέυ WD-40

img

Η συντήρηση και ο καθαρισμός ενός αυτοκινήτου δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Ενώ μερικοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων προτιμούν να επισκεφτούν ένα τοπικό πλυντήριο, ωστόσο κάποιοι για λόγους οικονομίας – και όχι μόνο – επιλέγουν να καθαρίσουν μόνοι τους το αυτοκίνητό τους.

Αλλά αυτό που δεν φεύγει με το πλύσιμο είναι οι γρατσουνιές.

Όλοι μισούν τις γρατσουνιές στα αυτοκίνητα. Εκτός από τους αισθητικούς λόγους, όταν βλέπουμε γρατσουνιές στο αυτοκίνητό μας ενώ έχουμε ξοδέψει μια περιουσία για να τ’ αποκτήσουμε, όπως και να ‘χει… πονάμε.

Ευτυχώς, υπάρχει μια εύκολη λύση για τις γρατσουνιές στο αυτοκίνητο. Ο YouTuber με το όνομα CrazyRussianHacker είναι πίσω από ένα θαυμάσιο κόλπο. Χρησιμοποιώντας το WD40 και με απαλό τρίψιμο, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά που έχει προκληθεί από γρατσουνιές στο αυτοκίνητό σας. Στο παρακάτω βίντεο, ο ίδιος σας δείχνει πώς να κάνετε τις γρατσουνιές του αυτοκινήτου σας να φαίνονται λιγότερο.

Το WD40 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τον Norm Larsen το 1953. Ξεχωρίζει για την αντίσταση του στο νερό, και έχει ονομαστεί WD40 γιατί ήταν η 40η φόρμουλα του που έφερε την επιτυχία. Ο αρχικός του σκοπός ήταν να απωθεί το νερό, αλλά από τη δημιουργία του, έχει χρησιμεύσει σε πολλά μέσα στο σπίτι.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr