ΧΡΗΣΙΜΑ: Βάζει 4 Οδοντογλυφίδες σε μια Πατάτα. Όταν Δείτε Αυτό το Κόλπο, θα Τρέξετε να το Κάνετε και Εσείς!

img

Όσοι περνάνε πολύ χρόνο στη κουζίνα, θα λατρέψουν αυτές τις συμβουλές και έξυπνα κόλπα με οδοντογλυφίδες. Ρίξτε μια ματιά… 

viraltopnews.gr

Φτιάξτε ένα μπουκέτο από φράουλες που είναι ιδανικό για πάρτυ! 

viraltopnews.gr

Κρατήστε φρέσκα τα λαχανικά και τα φρούτα, στερεώνοντας με μια οδοντογλυφίδα την κομμένη άκρη.

viraltopnews.gr

Θέλετε να ψήσετε ομοιόμορφα μια πατάτα στο φούρνο μικροκυμάτων; Χρησιμοποιήστε 4 οδοντογλυφίδες για να σταθεί όρθια.

viraltopnews.gr

Το ίδιο ισχύει και για το βούτυρο. Αν θέλετε να μαλακώσει χωρίς να λιώσει, δοκιμάστε να βάλετε τρεις οδοντογλυφίδες, πριν το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων.

viraltopnews.gr

Μεγαλώστε τη δικιά σας γλυκοπατάτα! Βάλτε την γλυκοπατάτα σε ένα βαζάκι με νερό, περάστε μερικές οδοντογλυφίδες για να μένει στον αέρα. Μόλις οι ρίζες είναι αρκετά μεγάλες, φυτέψτε την σε χώμα. Δείτε οδηγίες εδώ.

viraltopnews.gr

Αν θέλετε να μαγειρέψετε στήθος κοτόπουλου ή άλλο κρέας με γέμιση, τότε χρησιμοποιήστε οδοντογλυφίδες για να παραμείνει η γέμιση στη θέση της.

viraltopnews.gr

Για να παραμείνει η τούρτα σας φρέσκια για περισσότερο, στερεώστε δύο φέτες ψωμί του τοστ με οδοντογλυφίδες στα σημεία που κόψατε.

viraltopnews.gr

Οι καλεσμένοι σας μπορούν να βάζουν τις οδοντογλυφίδες από τα σνακ σε ένα λεμόνι.

viraltopnews.gr

Για να καταλάβετε αν το κέικ ή η ζύμη σας είναι έτοιμη, δοκιμάστε το με μια οδοντογλυφίδα. Αν βγει καθαρή, σημαίνει ότι έχει ψηθεί καλά και είναι έτοιμο!

viraltopnews.gr

Χαράξτε με μια οδοντογλυφίδα ένα κρυφό μήνυμα για τα παιδιά σας πάνω σε μια μπανάνα. Μετά από λίγο το μήνυμα θα αποκτήσει καφέ χρώμα!

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr