ΧΡΗΣΙΜΑ: 10+1 Μυστικά και Κόλπα που θα κάνουν τις Συσκευές σας να μοιάζουν σαν Καινούργιες. Δοκιμάστε τα και δεν θα Χάσετε!

img

Κάθε μέρα, όσοι έχουν επαφή με τον σύγχρονο κόσμο χρησιμοποιούν τουλάχιστον 2-3 gadget. Φυσικά, πρέπει να διατηρούνται σε καλή κατάσταση προκειμένου να τα κρατήσουμε για πολύ καιρό.

Δοκιμάσαμε τα 11 παρακάτω κόλπα στις συσκευές μας και σας τα προτείνουμε:

1. Το ρολό για το καθάρισμα των ρούχων μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε την σκόνη από τα ηχεία του υπολογιστή σας.

viraltopnews.gr

Απλά περάστε το ρολό πάνω από την επιφάνεια των ηχείων και η σκόνη θα κολλήσει πάνω του. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να βελτιώσει ακόμα και την ποιότητα του ήχου.

2. Μπορείτε να καθαρίσετε τα ακουστικά σας με μια οδοντόβουρτσα

viraltopnews.gr

Αντί να προσπαθείτε να βγάλετε την βρομιά από τις τρύπες των ακουστικών σας με οδοντογλυφίδα, χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα. Τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτί ή μια πετσέτα στο τραπέζι, γυρίστε τα ακουστικά ώστε να κοιτάζουν προς τα κάτω και καθαρίστε τα με την οδοντόβουρτσα.

3. Μπορείτε να καθαρίσετε το καλώδιο των ακουστικών σας με μια γόμα

viraltopnews.gr

Όταν καθαρίζουμε καλώδια χρησιμοποιώντας υγρά, μετά κολλάνε και μπορεί να χαλάσουν. Γι’αυτό προτιμήστε μια εναλλακτική μέθοδο: μια γόμα.

4. Μπορείτε να καθαρίσετε την υποδοχή των ακουστικών με ένα βουρτσάκι για ανάμεσα από τα δόντια

viraltopnews.gr

Το μέγεθος τους είναι σχεδόν ίδιο με αυτό της υποδοχής των ακουστικών. Ωστόσο, πριν δοκιμάσετε να την καθαρίσετε με το βουρτσάκι, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι απενεργοποιημένη.

5. Χρησιμοποιήστε κολλητική ταινία για να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο σας

viraltopnews.gr

Μπορείτε να απομακρύνετε όλη την σκόνη από το πληκτρολόγιο σας με μια κολλητική ταινία. Συν ότι δεν χρειάζεται καθόλου κόπο.

6. Καθαρίστε τις οθόνες των συσκευών σας με πανί από μικροΐνες

viraltopnews.gr

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε χαρτοπετσέτες ή χαρτί κουζίνας για να καθαρίσετε τις οθόνες των συσκευών σας, γιατί μπορεί να τις χαράξετε.

7. Τα φίλτρα καφέ είναι τέλεια για να ξεσκονίσετε την οθόνη του υπολογιστή σας

viraltopnews.gr

Τα φίλτρα καφέ είναι ιδανικά, γιατί το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα δεν χαράζει την οθόνη.

8. Χρησιμοποιήστε ένα χειροποίητο σφουγγάρι για να καθαρίστε την υποδοχή USB του υπολογιστή σας

viraltopnews.gr

Θα χρειαστείτε:

-Ένα σκληρό κομμάτι πλαστικό
-Πολύ δυνατή κόλλα
-Κάποιο συνθετικό υλικό για καθάρισμα (για παράδειγμα, ένα μαλακό κομμάτι σκρατς)

Κολλήστε το συνθετικό υλικό στο πλαστικό. Θα πρέπει να είναι λίγο πιο λεπτό από το πλάτος της υποδοχής USB. Προσέξτε να μην αφήσετε φουσκάλες αέρα όταν κολλάτε το συνθετικό. Μόλις στεγνώσει η κόλλα, μπορείτε να καθαρίσετε όλες τις υποδοχές USB.

9. Καθαρίστε την οθόνη του κινητού ή του τάμπλετ σας με κανονικό χαρτί

viraltopnews.gr

Το χαρτί είναι τέλειο για το καθάρισμα γυάλινων οθονών – μην το χρησιμοποιήσετε όμως για οθόνες από πλαστικό ή υγρούς κρυστάλλους. Μπορεί ακόμη να σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε τις γρατσουνιές. Τρίψτε τις γρατσουνιές με κυκλικές κινήσεις και θα εξαφανιστούν σε λίγα λεπτά.

10. Απομακρύντε τις γρατσουνιές από την οθόνη του κινητού σας με γυαλιστικό

viraltopnews.gr

Για να μην προκαλέσετε βλάβη στο κινητό σας ενώ το καθαρίζετε, απενεργοποιήστε το και καλύψτε όλα τα κουμπιά, το μικρόφωνο και άλλες υποδοχές στο πίσω μέρος του με μια ταινία. Βάλτε λίγο γυαλιστικό και τρίψτε το προσεκτικά στην οθόνη με ένα μαλακό πανί κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

11. Καθαρίστε την βρομιά από τα κουμπιά του κινητού σας με μια οδοντόβουρτσα

viraltopnews.gr

Θα χρειαστείτε μόνο μια οδοντόβουρτσα. Καθαρίστε ολόκληρο το κινητό σας και αφαιρέστε την σκόνη και την βρομιά από τις χαραμάδες κάνοντας απαλές κινήσεις. Μπορείτε να καθαρίσετε ακόμα και την υποδοχή της κάρτας SIM.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr