ΧΡΗΣΙΜΑ: 5 Λόγοι που το Κερί Αυτοκινήτου θα Γίνει ο Καλύτερός σας Φίλος

img

Μέχρι σήμερα, ίσως χρησιμοποιούσατε το κερί αυτοκινήτου αποκλειστικά για να καλύπτετε γρατζουνιές και να προστατεύετε ή να γυαλίζετε επιφάνειες του αμαξιού σας.

Ερχόμαστε για να σας αποκαλύψουμε 5 χρήσεις που ίσως δεν γνωρίζετε. Μην χάνετε χρόνο! Προσθέστε το κερί αυτοκινήτου στη λίστα αγορών σας, αν δεν το έχετε ήδη στο ντουλάπι σας, και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε και για τους παρακάτω λόγους.

Γυαλίστε τα παπούτσια λουστρίνι Το κερί αυτοκινήτου θα τα προστατεύσει, θα τα κάνει να λάμπουν και να δείχνουν, ακόμα πιο γυαλιστερά, ενώ ταυτόχρονα θα σας διευκολύνει με το καθάρισμά τους.

Γυαλίστε τα δερμάτινα παπούτσια σας.

Καθαρίστε τα κουφώματα αλουμινίου μην παραλείψετε να περάσετε και να γυαλίσετε τα αλουμινένια κουφώματα των τζαμιών με κερί αυτοκινήτου. Θα τα διατηρήσει καθαρά για πολύ περισσότερο καιρό από ό,τι φαντάζεστε.

Περάστε με κερί αυτοκινήτου τα κουφώματα αλουμινίου, όταν πλένετε τα τζάμια σας.

Τράπουλα Αν η τράπουλα σας ή οι κάρτες σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι κολλούν μεταξύ τους, τότε αλείψτε μικρή ποσότητα κεριού στο πίσω μέρος κάθε κάρτας και θα δείτε πως δεν θα αντιμετωπίζετε πια αυτό το πρόβλημα.

Αφαιρέστε λεκέδες επίπλων Αν κάποιος ακούμπησε στο έπιπλο ή στο γραφείο σας , μην αγχώνεστε! Απλώστε λίγη ποσότητα κεριού αυτοκινήτου με το δάχτυλό σας σε αυτήν την περιοχή μέχρι να εξαφανιστεί το σημάδι. Αφού στεγνώσει, καθαρίστε το με ένα υφασμάτινο πανί.

Καθαρίστε λεκέδες από φλυτζάνια.

Διατηρήστε τα χάλκινα μαγειρικά σκεύη λαμπερά Αν θέλετε το χάλκινο τηγάνι σας να παραμένει γυαλιστερό, καλό θα ήταν να το γυαλίζετε με κερί αυτοκινήτου κάθε 2 μήνες. Με αυτόν τον τρόπο το προφυλάσσετε, επίσης, καθώς δημιουργείται μία προστατευτική επικάλυψη που το αποτρέπει από το να αλλάζει χρώμα. Δείτε εδώ .

Διατηρήστε τα χάλκινα μαγειρικά σας σκεύη λαμπερά και καθαρά.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr